Sigla si Legitimatia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da ii trebuie ceva .. si nu stiu ce , si n-am idee..

Comment

"Membru" ar trebui repozitionat .. un fundal ca sa nu mai fie alb .. scoate loganul ala si lasa doar sigla veche si cea noua si emblema orasului .. un numar de ordine pt fiecare membru .. si daca gasim o tipografie cerem datele tuturor baietilor si facem nijte legitimatii .. dar vreau unele de calitate .. nu facaturi de hartii ..

Comment

Zi-mi ce fundal sa pun , uite asta n-are fundal

LE : sau asa ..
        Attached Files
        Last edited by PeRuZzI; 4 March 2010, 20:12.

Comment

Ceva stres care sa nu fie in contrast cu restul .. un gri deschis .. ceva de genul ..

Comment

Asa? .. ..
            Attached Files

Comment

Mie unu imi place .. sus mai trebuie sa ii pui un numar .. fiecare sa aiba un numar de ordine .. ceva micut undeva in dreapta zic eu ..

Comment

Da se poate pune .. nu-i problema ;) .. ideea sa le placa la toti ..

Comment

ce l'ai m'ai chinuit pe saracu peruzzi,si mie imi place ultima sigla ,dar daca ai inversa pozitia siglelor intre ele?sa apara asa ca o evolutie,facelift

Comment

Gata sefu .. s-a rezolvat
                    Attached Files

Comment

• e buna legitimatia si la sigla o ideie logan club sa fie integrata si fara emblemele dacia
                      vopsitorie preturi bune

Comment

• Daca scoti siglele ramane o bucata de hartie aiurea .. asa alea sunt emblemele marcii pe care noi le conducem .. si cred ca arata bine pe legitimatie .. parerea mea ..
                        Daca sunteti de acord majoritatea zilel astea cautam un loc unde sa le scoatem .. o tipografie ceva .. astept idei ..

Comment

• Cam asa ceva ?
                          Attached Files

Comment

• Mie imi place sigla de la #99, dar as zice ca , cuvintul "membru" (sau functia) sa fie deasupra numelui , adica sa nu fie central.
                            Este parerea mea.
                            passion 1.5 DCi

Comment

• Ala se poate pune oriunde .. ma bucur ca v-am deschis apetitu ;))

Comment

• sigla si legitimatie

mi-au placut ideile colegului PeruzZi...insa cea mai reusita parerea mea modelul de legitimatie din postul #99...iar pentru sigla aceea neagra facuta de domnul Xulescu. le-am pus si eu mai jos
                                Attached Files
                                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google