@neo..nu pui o poza cu masca de la logan?
Galerie Foto Logan Club Ploiesti !!
Collapse
X
-
Originally posted by neoreal View Postcred ca se poate cara tomberonul ala in care vroia smarandescu sa l vare pe diaconescu!! tot se vehiculeaza curentul asta cu ..sa incurajam reciclarea"!!!)) la cate seminte si suc gratis se da!!!! e oarecum ..implicit nu?))
Comment
-
nu l urmaresc..din proprie initiativa..insa no`..pe unde ajung sunt pus la curent cu cele ..informatii .. sunt multi fani din cate observ..!! macar eu nu sunt prea...la curent cu cele info` uri referitoare la cele personaje din k1..ca sa nu mai vb de evenimentul in sine..de la zero tv!! so inainte sa arati cu degetul ..ia vezi`..cine e mai la curent cu ..emisiunile de profil!! ))) si btw..era doar ca si un pamflet si nu o promovare"..gen reclama mascata ;) totusi!!! exact cum o fost si ridicarea in slavi a lui salam acu` nu stiu cata vreme...macar saracu` a avut de ce sa fie luat in seama!! no commm----!!
bidepa`...sincer?! numa` de stat pe la coltu` strazii sa mi fac poze nu stateam!! cand o i ajunge pe la intalnire...si o fi domn` fotograf la apel`..o sa il las pe el sa aiba onoarea!!))) e mai indicat asa!! event poate dupa ce mai reusesc sa aj si eu pe la o spalatorie ceva...caci cu vremea in cauza...cam greu!! si mi e rusinica!! ..! macar sa fiee..care este"!! daca tot venii vb! pai nu?!
si ...pe unde naiba erai`? ) zici ca esti fantomas nu alta!!) oricum la stilul de mers gen road runner cam greu sa te vaza` omu`..!!)
poate reusesti sa vinzi si tu secretul la modulul ala de camuflaj ..gen predator..si la altii interesati"!! nu de alta insa...cine stie..!!? cand ai nevoie sa devii invizibil!!;)
chestia era sa fi reusit sa fi pus si deflectorul de pe spate..insa cum la noi se vopseste o bara de vre o 3 4 5 ori inainte sa reusesca sa o faca cum se ppp ca trebuie a fi executata o lucrare de profil.. ...no`..se subintelege ca ar fi fost o investitie oarecum aiurea?!..gen..gaurit de pomana...pus aiurea...si mai ales cine stie ce se mai scorojea inainte de termen...asa ca sa termin cu probl in speta..si abia mai apoi sa vaz` ce mai fac si cu restul de upgrade`s... mai sunt si altele pe banda..insa..usurel..usurel. azi cva ..maine altcva..ca asa se face`....
un dvd.. poate si cva xenoane...mod pe impuls..deschidere de portbagaj din interior...si lista continua.. insa la mom dat..m as f multumi sa reusesc sa mi i au un set de ambreiaj nou..! insa vedem..e criza..si ..sunt si alte prioritati.
pastram legatura!...tineti aproape!!SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
o dam grav in off-topic...dar sa fiu si eu putin off. te-am vazut cand te duceai la spalatorie acolo langa sinvex...ti-am dat claxoane dar nimic. eu eram in spatele tau cu 2 masini cred...si pe viitor incearca sa fii mai direct, nu foarte detaliat. n-am nimic cu tine si sper ca nu te superi dar scrii mult si eu unul ma plictisesc repede!:d.no ofense!sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
pozele de ieri a fost fain dar cam frigAttached Files- DSC01464.jpg (100.0 KB, 143 views)
- DSC01465.jpg (99.1 KB, 140 views)
- DSC01466.jpg (102.5 KB, 134 views)
- DSC01467.jpg (86.8 KB, 133 views)
- DSC01468.jpg (92.8 KB, 131 views)
- DSC01469.jpg (94.3 KB, 54 views)
- DSC01470.jpg (103.0 KB, 50 views)
- DSC01472.jpg (119.7 KB, 47 views)
- DSC01473.jpg (97.9 KB, 50 views)
- DSC01474.jpg (86.8 KB, 52 views)
- DSC01475.jpg (101.1 KB, 66 views)
- DSC01476.jpg (100.5 KB, 68 views)
- DSC01477.jpg (85.5 KB, 53 views)