laza zycule k si asa a mea e in boscheti poti sa zici ca e a ta , nu se vede numarul
Galerie Foto Logan Club Ploiesti !!
Collapse
X
-
-
Din cauza ca foarte multa lume e nemultumita eu propun in felul urmator .. ori alegem un nou fotograf oficial , ori renuntam la aceasta functie ..
Daca cineva vrea sa devina fotograf astept sa se ofere .
Fotograful oficial al Logan club Ploiesti va fi o persoana care stie sa faca poze frumoase , dar nu e obligatoriu sa participe la fiecare intalnire .
P.S. : Sli_waz nu am nimic cu tine , dar ne trebuie o persoana responsabila pt chestia asta .Last edited by MihaitzaMCV; 13 April 2011, 16:03.
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostDin cauza ca foarte multa lume e nemultumita eu propun in felul urmator .. ori alegem un nou fotograf oficial , ori renuntam la aceasta functie ..
Daca cineva vrea sa devina fotograf astept sa se ofere .
Fotograful oficial al Logan club Ploiesti va fi o persoana care stie sa faca poze frumoase , dar nu e obligatoriu sa participe la fiecare intalnire .
P.S. : Sli_waz nu am nimic cu tine , dar ne trebuie o persoana responsabila pt chestia asta .
eu nu pot sa vin la fiecare intalnire din cauza serviciului ...asta e , sper sa devin fotografu oficial LCPNe place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Originally posted by liktpn View Post,hai k ai zis`o pasta....sincer sa ramana si el si sa ma ifie cineva mai competent cu 2 sigur va fi mai bn e o parere!!skz dk supar pe cineva..fara linkuri externe
Comment
Comment