Multumim Max .. la tine ma astept intotdeauna numai la surprize frumoase
Pentru Membrii Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
a venit caldura
intru in piine
pentru 60CRY ai nevoie de
1acuator
8 m cablu rosu 1mm
un buton fara retentie mai seriors
2m furtun siliconic 6mm
as prefera sa iau eu materialele
un deviz comlet e cam pina in 40 ron cu tot cu cola
pentru lumini consola mai asateapta o tira am vavut pe net o placa spciala construita daca suntem mai multi iesim mai eftinbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
salut tuturor
sunt mai nou pe forum ca nu prea am avut timp de pc,eram ocupat cu masinile
sunt din campina(PH) si va pot ajuta cu diverse chestii cum ar fi:
schimbare culoare bord(ceasuri+display);activare martor ptr usi deschise;stergatoare la sprituirea parbrizului,deschidere portbagaj din buton,deschidere portbagaj fara a pune mana pe el(cu telescop);montaj DRL;avarii cand pui in marsarier;filtru aeroterma(este bun cel pentru hota)montaj diverse lucruri pe masina,vopsitorie si multe altele
Doar contact me la gasca_andrei@yahoo.com sau 0733 178 719Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by Andr33y4Kry View Postsunt mai nou pe forum ca nu prea am avut timp de pc,eram ocupat cu masinile
sunt din campina(PH) si va pot ajuta cu diverse chestii cum ar fi:
schimbare culoare bord(ceasuri+display);activare martor ptr usi deschise;stergatoare la sprituirea parbrizului,deschidere portbagaj din buton,deschidere portbagaj fara a pune mana pe el(cu telescop);montaj DRL;avarii cand pui in marsarier;filtru aeroterma(este bun cel pentru hota)montaj diverse lucruri pe masina,vopsitorie si multe altele
Doar contact me la gasca_andrei@yahoo.com sau 0733 178 719Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
-
Originally posted by Andr33y4Kry View Postpreturile oficiale sunt de criza,nu va asteptati sa va iau pielea de pe voi,stati linistiti eu asa am lucrat cu toti,e criza doar,preturile sunt sub cele de pe piata
Comment
Comment