astept propunerile si sugestiile dumneavoastra :
Pentru Membrii Logan Club Ploiesti
Collapse
X
-
Scuze ca n-am raspuns posturilor precedente ! Asa cum a spus si Mihai (Multumesc !) nu prea am timp sa citesc si pe aici...Doritorii ma pot contacta la telefon. 0752.410.208 - Orange.
Postul cu "preturi piperate" m-a facut sa zimbesc...Sutele (cred ca sunt deja sute) de colegi care au apelat la serviciile noastre mi-au dovedit ca raportul calitate/pret este corect ! Iar rata extrem de mica de "recall-uri" spune multe despre calitatea lucrarilor.
Sa aveti numai drumuri bune !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
-
Ridicare automata a geamurilor la inchiderea din telecomanda se face si cu montare de buton de ridicare a geamului cu impuls?
Module cu impuls la geamuri ma intereseaza daca sunt compacte adica direct in butonul de ridicare sau se pune inaionte de mufa de alimentare a butonului original si din modulul respectiv iesire catre butonul din bord. trimite-mi un mail pe tunezlogan@gmail.com
Comment
-
Multumesc, Mihai, pentru suport ! Te astept in continuare !
@gogufm : NU mai sunt disponibile module geamuri cu impuls !
Are dreptate Mihai, va rog contct pe PM ! Multumesc !Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)
Comment
Comment