If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Unde repar ac si schimb airbagurile logan in ploiesti?
airbagurile se schimba, nu se "repara". adica nu le poti impatura la loc si baga in bord/volan. airbagul soferului se schimba cu volan cu tot, daca nu ma insel. in plus, trebuie resetat ecu airbag, dar recomandat e sa fie inlocuit. mai toate operatiunile respective se fac in service autorizat...
pt conducte si radiatoare, orice schrott si un atelier de cartier te poate rezolva.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
nu e nevoie sa schimbi si volanul. sunt oameni care si-au schimbat airbag-ul de la sofer care are sigla DACIA cu aribag-ul cu sigla RENAULT. si au schimbat doar airbag-ul. vezi la silviu_79, parca vindea si el airbag-uri si are preturi bune
Salut . Gasesti la dezmembrari BLEJOI . orice piesa de logan . si ce ai nevoie . daca vrei merg eu cu tine si scoti mai ieftin . il cun pe baiatu de acolo . da-mi un Pm sau da add: marian_S_petre si vb . SAL
Am un prieten interesat de o rezerva Kormoran noua (depinde de pret ... cu sau fara janta ). Daca din intamplare credeti ca va supara rezerva puteti sa lasati aici un mesaj cu mai multe detalii. Ms anticipat
iar ne plictiseste zycu pe forum))) ii e ciuda ca nu a castigat benzina si ii plictiseste pe astia sa nu vina la intalniri sa vina el singur sa nu se mai faca extragere si sa castige el benzina)
salut! daca dupa ce face rost de kormoran,, kobra"mai se gasesc doritori care vor sa vanda o rezerva de acest tip, nefolosita,sau ,,montana " acelasi profil[ cel cu patratele] caut si eu una[ tot pt un prieten] tel. 0744565942-cosmote.
*pachetele le livrez personal in orasul Ploiesti si in jurul orasului pe o raza de maxim 20 KM
* 5 pachete disponibile
* oferta valabila doar sambata 7 August 2010 pana in ora 13:00
0732.342.886
George Dobre
Last edited by TezeuADG; 7 August 2010, 03:01.
Reason: date contact
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment