Se fac dar pe ascuns fara sa stie prea multa lume ..... Ia zi zuv cum a fost azi ?
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cei care doresc tricouri Vreau sa va anunt ca am primit colorate mai multe bucati respectiv stocul si comenzi il gasiti http://www.loganclub.ro/forum/tricou...tricouri+logan
Pentru comenzi Stickere/Tricouri de asemeanea va rog sa imi trimiteti PM pentru ca nu apuc sa citesc. La fiecare intalniri locale.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Voi chiar sunteti culmea..Cand zic ca in ziua x e intalnire nu vin decat 2. Daca am sarit un weekend fara sa zic ca e intalnire sariti ca de ce nu ne intalnim.
@devil: la cate intalniri ai venit tu pana acum de vorbesti?
@zycu: o intalnire o stabilim cu cel putin 3 zile inainte. Daca unii si-au planificat altele de facut. Tu zici 'hai azi sa ne intalnim'. Pai eu in weekend nici n-am fost in Ploiesti, de unde era sa stiu ca tu ai chef de intalniri. Cand stabilim o intalnire nu veniti.Last edited by bogdan1709; 14 July 2008, 08:58.
Comment
-
Pai si ce intalniri faceai tu? Eu am mai multa vechime pe forumul asta si nu-mi amintesc de vreo intalnire organizata de tine la care sa fi participat mai mult de 2 insi. In vremea aia nu puteam veni la intalniri din motive personale. Apoi ai disparut de pe forum si m-am bagat eu si chiar am adus lume pe logan-club.
@adi- urmatoarea acolo o s-o facem, dar sa vine si baietii din concediu ca asa o sa vin eu, laoreate (sigur) si posibil zicuLast edited by bogdan1709; 15 July 2008, 13:35.
Comment
Comment