Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vreau si eu in club

Comment

• Te asteptm duminica .. sa lasi si tu un numar de telefon ..

Comment

• Intalnire Logan Club duminica 10.10.2010. la sala sporturilor. ora 17.
        daca o sa tremuram de frig poate mergem la petrom bem o cafea un ceai ceva..sau vedem.
        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
          Intalnire Logan Club duminica 10.10.2010. la sala sporturilor. ora 17.
          daca o sa tremuram de frig poate mergem la petrom bem o cafea un ceai ceva..sau vedem.
          Am un botez maine la Bucuresti si nu am cum sa ajung..imi pare rau.

Comment

• pai daca ai botez...eu propun sa ne int. pe 10 . 10 . 10 . la ora 10 PM ca poate vine bzn cu "chef"... si bagam niste antiger ....de nu ne mai trebuie cafea, ceai sau alte licori d`astea light... no?
            Last edited by chinesul; 10 October 2010, 13:59.

Comment

• acum 2 3 saptamani duminica dupamasa treceam pe la gara de sud venind din spre podul de lemn si am vazut un coleg din LCP care m a salutat. am claxonat si eu bineinteles.
              eu am un ph2 albastru electric

sunt curios cine era

Comment

• Ma doare rau o masea .. imi cer scuze ca o sa lipsesc azi

Comment

• sambata viitoare o sa fiu si eu in ploiesti. faceti o intalnire atunci ?

Comment

• este intalnire in fiecare duminica de la ora 18. te asteptam cu ce mai mare placere.
                    domnul Sli_waz asteptam pozele de azi
                    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by alessandro View Post
                      acum 2 3 saptamani duminica dupamasa treceam pe la gara de sud venind din spre podul de lemn si am vazut un coleg din LCP care m a salutat. am claxonat si eu bineinteles.
                      eu am un ph2 albastru electric

sunt curios cine era
                      cred ca eu eram stiu sigur ca am vazut p'acolo un coleg LC si nu era membru din ploiesti

Comment

• parca vad ca ai si plasa la bara. numarul nu am apucat sa il vad. dar daca zici ca te recunosti inseamna ca tu esti.
                        eu am casa si in ploiesti. prin sud pe bulevard si in spate pe bobalna

Comment

• Intalnire Logan Club Ploiesti duminica ora 17.00 la Sala Sporturilor ! Prezenta obligatorie !
                          Si desigur .. oferta zilei : sucuri si seminte gratis

Comment

• trec si eu duminica la 17. daca se schimba iar ora imi iau tzeapa ca unde ma duc la ploiesti nu am net

la sala sporturilor unde e parcarea aceea pentru scoala de soferi nu ?

dau eu un suc si o samanta

Comment

• Ori acolo , ori in fata la sala .. daca avem loc ..

Comment

• Mihaitza a tras chiulu din nou nemotivat..si avea si tel inchis. Glumesc..poate a avut si omu vreo problema.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google