frumoase poze da nu prea )))))
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by razvan05 View Posteu am de gand sa raspandesc acest gen de fluturas. sunteti de acord?Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
am facut deja 200 de fluturasi pe care voi incepe sa ii distribui de maine dimineata. am ca tinta parcarile carrefour, metro si selgros.
sper sa nu intervina nimic intre timp. si mai ales sper ca fiecare fluturas sa gasesca un logan si mai sper ca fiecare 5 impartiti sa aduca un loganist in club.
mare parte din ei ii voi lasa sub stergatoarele de parbriz.
daca gasesc si proprietarul langa masina o sa incerc sa stau de vorba cu el.
urati-mi baftaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Multa bafta .. poate zici si ora si unde vrei sa incepi sa imparti fluturasi .. poate se mai gaseste vreun doritor sa ajute .. si eu m-as fi bagat , dar maine sunt plecat din oras .Last edited by MihaitzaMCV; 6 April 2011, 16:40.
Comment
-
acum m-am intors. am reusit sa plantez cam 80 de fluturasi si sa vorbesc cu 7-8 persoane. daca reusesc ca ajung duminica o sa mai aduc fluturasi sa impart la cine mai doreste sa participe la aceasta campanie (luni este ziua sotiei si s-ar putea sa avem musafiri duminica)Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
acum m-am intors. am reusit sa plantez cam 80 de fluturasi si sa vorbesc cu 7-8 persoane. daca reusesc ca ajung duminica o sa mai aduc fluturasi sa impart la cine mai doreste sa participe la aceasta campanie (luni este ziua sotiei si s-ar putea sa avem musafiri duminica) Apreciez si eu gestul si implicarea maxima a lui razvan 05. Putem sa-i urmam exemplul!BRAVO................
Comment
-
salutare dragi colegi...am ajuns si eu acasa. am fost plecat in delegatie la Cluj de duminica trecuta. am citit in mare si s-au petrecut destul de multe...poate ma puneti si pe mine in tema cu ce s-a mai intamplat.
Iar maine o sa fiu si eu prezent tot la Sala Sporturilor.sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
Comment