Eu unul chiar vroiam sa vin azi , dar de ieri ma incerca o raceala si azi mi-am montat farurile .. m-am incalzit rau si am stat cam dezbracat .. si m-a luat raceala rau de tot .. imi pare rau .. saptamana viitoare fac tot posibilul sa ajung . Intalnire placuta !
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
iar eu ma bucur ca noi cei prezenti am facut cu totii poze!/multumesc lui razvan pentru legitimatia de membru.Last edited by cristiancorbu; 2 October 2011, 23:30.
Comment
-
va saluta cu respect al vostru organizator . voi reveni dupa o perioada . maine ma internez , iar miercuri ma opereaza . sper sa ma recuperez repede . sa veniti si la mineLast edited by MihaitzaMCV; 4 October 2011, 14:27. Reason: Ma zgarie pe creieri cand vad ce postezi Liviule .. cu cine ziceai ca ai facut limba romana ? cu Laszlo Tokes ?vopsitorie preturi bune
Comment
-
ar fi preferabil sa ne adunam in numar cat mai mare.
am discutat cu colegii de la bucuresti si as vrea sa stabilim ceva in legatura cu eventualele tricouri si cu fanioane auto.
tata mihaita ti-as fi recunoscator daca ai reusi sa ajungi.... seara buna va doresc si pe maine !!!Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Postsper sa ajung si eu. ma tenteaza sa ajung la indemanre la brasov maine... in functie de vremeNe place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
ajunge careva azi la sala ?
nu de alta dar ploua destul de rau ...
am ajuns si eu aproape de orele 17. din cauza ca am stat mai bine de 30 de minute in barierea de la gara de vest.
oricum l-am gasit pe neo si m-am intretinut cu el...
poate duminica viitoare va fi o vreme mai acceptabilaZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment