nu pot sa ajung...sunt racit rau...abia ma tin pe picioare...n-am iesit de 2 zile din casa..
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu unul propusesem ca duminica trecuta sa facem o cheta pentru Neo .. cu exceptia catorva membrii .. restul au fost total neinteresati .. pe mine unul m-a scarbit rau atitudinea unora .. ii inteleg pe unii care nu au putut sa vina .. dar ..
Parerea mea e ca grupul ploiestean in momentul actual este aproape destramat .. pacat !
Comment
-
salut baieti cam slaba prezenta la intalnire . Nici pozele nu au aparut din cauza frigului?? Cu cheta vad ca ati lasat-o cu totii moarta .
ps ar cam fi cazul sa fim mai multi la intalniri nu doar sa scoatem capul pe geam si sa zicem lasa ca se duc ceilalti ca e cam frig azi pentru mine. Nu se participa la intalniri din fata calculatorului.sigpic::PH 26 BYE
Comment
-
eu imi cer scuze , dar din pacate serviciul e servici , si majoritatea weekendurilor lucrez fie schimbu 1 fie schimbu 2 , azi am fost 2 , si mai ales ca nu mai am permis pana pe 26 noiembrie .....Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Cand venea lumea la intalniri ,erau considerati mijtocari si mai stiu ew cum,ei bine acest Dragon care se tot plangea pe forum pe aici,nu am mai auzit nmk de dansul...Nu vr sa se supere nimeni dar trebuie facut ceva.dupa parerea mea ,eu iarna trecuta am fost al taote intalnirile...iar referitor la cheta oricand Mihaitza ,ne intalnim undeva si pun si eu ,pt k duminica am fost plecat si nu am avut cum sa ajung!TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge
Comment
-
liktnp acest Dragon este plecat la Turda in interes de serviciu si nu m-am "plans" (am spus ce m-a deranjat) prea putin ma intereseaza parerea ta ok
Asa k mai intai intreba si dupaia vb sau scrie si de nu mai vin la intalniri e problema mea personala si cu asta basta
Si altceva parerea mea k clubul s-a cam destramat asta e una
liktnp scri mult prost si fara rostLast edited by adytza_dragon; 31 October 2011, 13:25.Niciodata sa nu te certi cu un idiot deoarece te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!
Comment
-
asa baieti sa va aveti ca fratii ...
poate ca pe fiecare il retine uneori cate o problema care nu este dispus sa o impartaseasca cu nimeni. una este sa spui nu vin pentru ca azi am chef sa beau si sa ma trezesc maine ca cat mai putine dureri de cap alta este sa spui am programare la urologie ca mi-a iesit un hemoroid cara ma deranjeaza.
intr-adevar este de dorit o prezenta cat mai mare (in cazul prezentelor reduse sunt sanse sa se destrame oficial clubul) dar fiecare vine cand ii permite timpul.
hai sa nu ne mai certam pe tema asta si sa ne bucuram de faptul ca suntem colegi si ne intelegem. o zi buna va doresc si la mai mare !Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
si eu dupa cum am mai specificat de multe ori , serviciul e servici , nu poti sa pleci de la servici si sa vii la intalnire ,si sunt mai multi care nu au mai venit de o groaza de timp si nici pe forum n`au mai intrat , nu poti sa obligi omul sa vina daca nu are cum sa vina ! vine fiecare cum ii permite timpul .....
Originally posted by sli_waz View Postslaba prezenta domnior eu stiu ca a venit frigul dar veniti cei care au treaba se anunta si se scuza
domnu Mr.viberul stai in parcare pana iti vine permisu pozele le pun in urmatorul postNe place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
Comment