ce ziceti de maine seara pe la 8.30?daca e de acord si Mihai sau sa hotarasca ziua si ora
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
se va destrama logan club ploiesti ?
doar eu si neo la sala la 16 , macar spune-?ti,? organizatorilor sa nu mai ne deplasam degeaba, ca doar avem si altceva mai bun de facut in weekend.Last edited by MihaitzaMCV; 18 March 2012, 19:46.
Comment
-
Domnul Spicer in primul rand nu a fost anuntata nici o intalnire ptr saptamana asta !
V-a zis cineva ceva de vreo intalnire ? Ca poate nu vad eu bine ..
In al doilea rand .. cum adica se destrama clubul ? Clubul asta e infiintat cu mult inainte de aparitia dvs in club si va fi activ poate mai mult timp decat o sa ne onorati dvs cu prezenta !
Apropo .. saptamana trecuta parca nu v-am vazut la intalnire .. dar nu cred ca v-a reprosat cineva ceva ..Last edited by MihaitzaMCV; 18 March 2012, 19:50.
Comment
-
oricum daca se tin intalniri ale clubului asta nu inseamna ca hop tzop tre sa fie intalnire in fiecare saptamana,poate nu toata lumea poate sa vina in fiecare week-end,eu consider a fi intalnire aceea cand vin multi membrii si sa se stea mai mult de o ora jumate,aia intalnire,si acuma da,mihai are dreptate,in vremea acestui timp destul de rece intalnirile se tin la 2 saptamani,lasa ca nu mai e mult si vine ea varaLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by MihaitzaMCV View PostImi pare rau ptr cei care s-au dus la Sala degeaba , DAR de fiecare data cand se organizeaza intalniri eu sau Razvan postam pe forum date in legatura cu intalnirile .Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment