eu pe la 7 ajung pe la sala..mai vine cativa colegi....
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Noi cu cine votam Razvane ? Ca daca esti tu la putere ma risc sa votez inclusiv cu PSD`ul )Last edited by MihaitzaMCV; 28 May 2012, 08:08.
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View Postcum am mai spus .... sa se termine cu campania electorala si imi mai degajez si eu timpul liberNe place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
nu se duce mah,nu a zis nimeni ca se duce,doar ca iti dai seama ca nu se poate organiza sau cum vreti voi sa ii ziceti o intalnire odata la o saptamana,au si ei treburile lor,nu se poate mereu,eu inteleg perfect,cine imi da dreptate sa continue !Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Originally posted by Andr33y View Postnu se duce mah,nu a zis nimeni ca se duce,doar ca iti dai seama ca nu se poate organiza sau cum vreti voi sa ii ziceti o intalnire odata la o saptamana,au si ei treburile lor,nu se poate mereu,eu inteleg perfect,cine imi da dreptate sa continue !Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
Comment