"singurul om care merita si poate sa faca ceva benefic ptr clubul asta e Razvan" corect...
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
nu e vorba de regionale..e vorba de noi logan club ploiesti..pnm..eu as fi venit in fiecare seara sincer vorbesc..dar daca nu am permis..plus ca acuma timp de un an de zile o sa il am anulat..eu propun o iesire la snagov la piscina un gratarel (sper sa iasa nu ca nocturna)Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
o idee buna mr. faraonw
insa snagovul este destul de departe... pentru inceput eu as propune o chestie de genul acesta in parc la bucov (acces auto 5.00ron fata de 15.00 ron la snagov). sunt spatii amenajate cu gratare, iarba, umbra ... cam toate conditiile.
dar ca si la snagov in week-end trebuie sa fi la prima ora ca sa poti prinde un loc "in fata".
dar .... (exista si un dar) daca nu se aduna macar 10 persoane nu prea se merita
ce ziceti incercam ?Last edited by RAZVAN-005; 5 July 2012, 21:16.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
M. Eminescu
"E usor a scrie versuri
Când nimic nu ai a spune,
Insirând cuvinte goale
Ce din coada au sa sune."
....................................
Critici voi, cu flori desarte,
Care roade n-ati adus �
E usor a scrie versuri
Când nimic nu ai de spus.Last edited by RAZVAN-005; 6 July 2012, 20:20.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Originally posted by RAZVAN-005 View PostM. Eminescu
"E usor a scrie versuri
Când nimic nu ai a spune,
Insirând cuvinte goale
Ce din coada au sa sune."
....................................
Critici voi, cu flori desarte,
Care roade n-ati adus �
E usor a scrie versuri
Când nimic nu ai de spus.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
La urmatorul post scris in limbaj mirc , daca folosesti majuscule , culori sau faci flame ai ban !Last edited by MihaitzaMCV; 9 July 2012, 19:22.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postsi pe mine care ma cara? )) sau vin cu scuteru )) se ia taxa si de scuter?)))Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
Comment