salutare fratilor.sper din toata inima sa pot ajunge si eu.pana acum nu am reusit sa vin de data asta sper sa sparg gheata.numai bine
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare tuturor! Pana pe 14 martie mai sunt 2 zile ... de aceea mi-am permis sa trag o concluzie.
INTALNIRE LOGAN CLUB PLOIESTI 14 martie 2009, ora 12:00- SALA SPORTURILOR OLIMPIA
Prezenti 100%:
1. Mirita Adrian
2. Dreamster
3. ABU 20
4. Mihaitza MCV
5. PH 16 GMC
6. Geonny (yo)
Posibili prezenti:
1. PeRuZzi
2. Distrat
3. PH 85 MRS
Cam asa stau lucrurile in acest moment. Sper ca daca se va modifica lista macar sa se modifice in bine, adica sa ni se mai alature ceva baieti...sau chiar si fete).
Eu zic ca e ok pentru inceput si ar fi bine sa nu tineti cont de vremea de afara ca nu e toiul iernii, nu moare nimeni 1-2 ore. Mirita Adrian stiu sigur ca va veni indiferent de vremea de afara ).
De abia astept sa ne intalnim!!!Last edited by Geonny; 11 March 2009, 12:07.
Comment
-
O sa va rog sa copiati lista cu prezenti 100% la fiecare post, ca sa stim exact cati vom fi.
Prezenti 100%:
1. Mirita Adrian
2. Dreamster
3. ABU 20
4. Mihaitza MCV
5. PH 16 GMC
6. Geonny
7. Distrat
Si nu uitati: copiati lista din ultimul post in care se gaseste ca sa nu ametim situatia !!!
ps: Cu mine o sa mai vina un Matiz si un Opel sigur, 1 Solenza , Posibil inca cateva masini
sigpic
Comment
-
O sa va rog sa copiati lista cu prezenti 100% la fiecare post, ca sa stim exact cati vom fi.
Prezenti 100%:
1. Mirita Adrian
2. Dreamster
3. ABU 20
4. Mihaitza MCV
5. PH 16 GMC
6. Geonny
7. Distrat
8. sulaevu
Si nu uitati: copiati lista din ultimul post in care se gaseste ca sa nu ametim situatia !!!
Comment
-
Prezenti 100%:
1. Mirita Adrian
2. Dreamster
3. ABU 20
4. Mihaitza MCV
5. PH 16 GMC
6. Geonny
7. Distrat
8. sulaevu
Toti prietenii mei se duc la raliu la brasov...dar m-au anuntat prea tarziu ca sa ma duc cu ei,pentru ca apucasem sa zic ca vin si imi place sa fiu de cuvant.
Vin sigur,dar o sa vin singur,decat cu a mea masinuta,toti amicii fiind plecati.1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
-
Prezenti 100%:
1. PH-16-GMC - PETRE MARIAN
2. Dreamster
3. ABU 20
4. Mihaitza MCV
5. Mirita Adrian
6. Geonny
7. Distrat
8. sulaevu
9.Dreamer
10.Ph-81-NEO - tavi
Hai treceti numele si numaru pe lista ca o sa dau si o bombonica ! ) Pentru cei care nu au semnat condica !
Comment
Comment