Vezi ca am pus anunt si cu xenoanele,poate imi faci o oferta la urmatoarea intalnire
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
acum ma uit la oferta ;)
INTALNIREA RAMANE PE DATA DE 28.03.2009 Ideal ar fi la campina (Oscar) daca nu ploua ..iar daca ploua cu siguranta va fi la sala sporturilor ....ora o stabilim de comun acord..Voi ce ziceti ?
Comment
-
Este excelent la Campina si foarte frumos va asigur !!! Avem loc destul sa parcam masinile si sa facem gratarele...... sa iasa fummm !!! Eu cunosc perfect locurile acolo si nu ar fi probleme. Pentru cine nu stie sa ajunga va pot astepta la intrarea in Campina dinspre Ploiesti....
Sa vedem ce zice lumea daca e de acord cu locatia...... Asteptam pareri GMC-ule !!sigpic
Comment
-
DAP....ofer si coordonate GPS pentru cine nu stie sa ajunga ....asistenta la numar de tel 0728425xxx...oricand si la orice ora ;)
PREZENTA OBLIGATORIE LA INTALNIREA DE PE DATA DE 28.03.2009 FACEM O URNA CU NUMELE LUTUROR MEMBRILOR ..PENTRU A SE ALEGE SI UN ,,CO-ORGANIZATOR'' Asta in cazuri extreme sa aiba cine se ocupa de club ....ca nu e bodega ! ce mama d. )
Comment
-
Pai s-a stabilit: Sambata, 28 Martie, la Campina (Muscel sau Paltinu). Mai ramane de stabilit ora. Eu zic ca tot 12:00 ar fi bine, ca sa avem timp sa facem gratar, sa mancam.......
Puteti sa luati pe cine vreti cu voi ca nu e nici o problema.sigpic
Comment
Comment