Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
votul meu pentru Bucatar il avetzi
baietzi...in fiecare sambata sau duminica , va putetzi strange sa aduceti masinile la pozat , sedinte foto pentru membrii clubului.Ma anuntati cu cateva zile inainte si e ok..si...astept urmatoarea intalnire fara piafen sper )))))))
Comment
-
da intradevar e mare lucru sa avem printre noi si un asemenea bucatar .
chiar erea mare nevoie de asa ceva
felicitarei domnului PANAET si mii de multumiri
intilnirea a fost super , drumul la paltinu a fost de nota 10 plus (bine ca nu au fost evenimente neplacute) [ PRIETENII STIU DE CE!!! ]
AR MAI FI FOST FRUMOS CA SI DRUMUL DE LA CIMPINA LA PLOIESTI SA FIE LA FEL DE FRUMOS
DAR IN INCERCAREA DE A NE GRUPA CIT MAI MULTI AM REUSIT SA NE ALERGAM UNII PE ALTII DAR CHIAR SI ASA MI-A PLACUT FOARTE MULT
( demult nu mai mersesem cu 160 km/h )
bafta prieteni si la cit mai multe si mai frumoase intilniri.
RETETA PERFECTA:
- una bucata organizator cu chef de treaba
- una bucata bucatar iscusit
si restul , cit cuprinde , iubitori de autohtona
asta nu poate decit sa miroasa a
INTILNIRE PERFECTA
Comment
-
Fratilor vad ca sunt mai multi membri ca scriu din cand in cand se prezinta dar nu au placerea sa ne onoreze cu prezenta la intalniri.Sper sa se razgandeasca daca se considera membri LC
TOti care vor filmuletele va rog intrati pe ID IONUTJIC si vi le dau pe mess
Comment
-
Multumesc Dnl Panaet ......UN FOARTE BUN BUCATAR !!! Si un om de nota 10 .... MERSI MIRITA_ADRIAN .....Pana acum a fost asa sa va intrati in ritm ....de aici in colo se vor intampla mult mai multe ..Deocamdata e secret ;P O sa va anunt pe fiecare in parte ce va urma dupa intalnirea care o so facem cu BUC, BV si noi ...Sper sa fiti multumiti si dornici de TREABA ...nu vorbe goale ...SUNT PUS AICI PENTRU A FACE CEVA ....NU SA STAM LA TACLALE PE FORUM ...Sper ca va placut tot ce am facut pana acum ....Si la cat mai multe idei puse in practica de ''NOI''!!!
Comment
Comment