Da si eu zic la fel ca MRS. Am facut doar doua intalniri pana acum. Ar fi bine sa mai facem cateva in judet, nu la distanta prea mare ca sa ne obisnuim, sa vedem care sunt membri care se tin de treaba. La prima intalnire au fost cativa care nu au mai venit la a doua, iar la a doua au fost cativa care nu au fost la prima, deci ..... mai trebuie sa stam prin preajma. Dupa aceea, cam dupa o luna de aici incolo putem sa incepem si deplasari mai departe.
Asa ca ar trebui sa stabilim chiar de azi incepand locatia, ca mai sunt cateva zile pana sambata...
Si m-am mai gandit chiar sa facem un asa zis catalog cu prezente la intalniri. In acesta sa fie trecute numele tuturor membrilor ploiesteni, nr inmatriculare, user forum .... si la fiecare intalnire sa bifam cine a fost prezent. Putem face chiar un concurs in viitor pe tema asta
Asa ca ar trebui sa stabilim chiar de azi incepand locatia, ca mai sunt cateva zile pana sambata...
Si m-am mai gandit chiar sa facem un asa zis catalog cu prezente la intalniri. In acesta sa fie trecute numele tuturor membrilor ploiesteni, nr inmatriculare, user forum .... si la fiecare intalnire sa bifam cine a fost prezent. Putem face chiar un concurs in viitor pe tema asta
Comment