hai lasa ca nici data trecuta nu a fost o lista prea reusita si au fost ceva oameni.
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Cum a iesit pana la urma intalnirea??
Eu am suferint o entorsa la glezna si am ramas imobilizat.
Propun ca urmatoarea intalnire sa o facem undeva la padure un gratarel ceva... ati vazut ce frumos a iesit atunci.Sa vorbim din timp sa stie toata lumea ca sa poata fi prezenta.Trebuie sa fim prezenti majoritatea cel putin 15 masini. Parerea mea
Comment
-
salutari LCPloiesti, marti, pe 11, am fost in treacat prin ploiesti si m-am intalnit in trafic cu 2 colegi de prin zona. unu cu numere de PH, xenon logan berlina albastra, la intrarea dinspre Buzau, cu care m-am si salutat, si un MCV rosu,numere de Bucuresti, cam tot pe acolo, dar mai in oras, astepta sa faca stanga de pe principala, si pana sa-l salut am trecut de el.
nice ca ati inceput si voi sa va intalniti, si mai ales ca ati inceput sa aveti sigla pe parbriz sa ne vedem prin trafic
bafta in continuare!Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
gasesc pe cineva azi pe la sala mai baieti?
am mers azi la sala am asteptat pana la 12:12,nu a aparut nimeni apoi am mers m'am gasit cu skilex,dar la intersectie la ceoceanu am vazut un logan cu stickere pe el ,un gri cenusiu,2 baieti, dar nu prea am "batut" bine cu ochii pentru ca era aglomeratie.
Comment
Comment