Hopa mai traieste Mihaitza, nu e vb de incins atmosfera dar se cam certau degeaba, a fost mai mult o neintelegere. Noul nostru coleg(pygmalion) nu a citit posturile cu intalnirea care a avut loc sambata si a venit duminica si atata tot.
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Pygmalion View Posthei peruzzi daca si in club exista o organizare mai buna, org de intalniri nu lasa pe toti sa puna datele de intalniri, si la intalnire sti ca se vine la fix, dar nu am putut ajunge si nu cred aveai u ca persoana sa imi arati ceva interesant. vreu sa intru in club ca intr-o comuniune nu cu luari peste picior. oki
monentan daca citeai tot theadul aflai ca nu prea mai avem organizator de fapt il avem pe pus cu forta inca[ si sper si pe viitor sa ramina totv el] pe GMC
vor mai fi intilniri si credema toti sunt baieti buni nuti va parea rau sai cunostibaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
ma cand ne mai strangem si noi mai multi asa cum am fost pe 8 iunie(prima mea intalnire)??ne intalnim undeva si de acolo mergem undeva la un gratar,un tenis cv,ca e frumos afara.duminica asta ce planuri aveti?sau preferati sambata?mai inviati si voi pe forumul asta!!!!mortaciunilor!!!!))
Comment
-
pii nu a mai postat nineni ca vine
dupa cum vezi majoritatea pleaca in concedii
daca ne stringem mai multi ne intilnim
intii trebuie facuta o propunere de intilnire iar daca sunt doritori mergem
nu cred ca intilnirile furger ne caracterizeazabaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Eu deocamdata de o perioada buna de timp sunt in gaura cu banii,nu vreau sa renunt la intalniri,e ok,a fost frumos si cand ati venit la Campina,Paltinu si la Ploiesti la sala a fost bine...cum imi revin putin cu banii o sa revin si la intalniri.
Sper ca totul sa fie ok ca ar fi pacat...1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
Comment