Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vad ca mai multe lume considera ca ar trebui un nou organizator asa ca ce ziceti alegem pe cineva sau nu.
    sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• te oferii ?
      findca orcine are timp sa se ocupe de LCP are sprijinul meu [vezi semnatura]
      baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• da chiar bogdane ca vad ca in ultima perioada tu ejti mai tot timpu pe aici pe forum activ,asa ca uite iti dau votul meu daca vrei sa devii organizator.

Comment

• Salutare!
          Din cate vad pe aici dupa prima mare INTALNIRE LOGAN CLUB PLOIESTI 14 martie 2009, ora 12:00- SALA SPORTURILOR OLIMPIA, a mai existat o intalnire la Paltinu (din pozele pe care le-am vazut aici nu au fost mai multe masini dar cred ca a fost mai draguta pt. ca ati stat la gratar, vorba si alte cele). Ca o concluzie...42 de pagini scrise soldate cu 2 intalniri cu mai mult de 3masini (eu am mai participat la 2 "intalniri" cu 2 masini ...adik yo+Mirita Adrian ).
          Cred si sustin sa avem pe cineva interesat de astfel de evenimente, dak GMC-ul nu a mai dat nici un semn poate e plecat, bolnav(Doamne fereste), sau nu mai are chef.
          Ideea e sa gasim 1 organizator care sa se ocupe si chiar daca facem intalnirile mai rar ("ca tot ce-i bun") trebuie sa avem ce discuta si pe marginea subiectului LOGAN nu doar probleme personale. Ma uitam ca pe aici pe la noi nu a venit nimeni cu masina tunata si aici nu ma refer la abtibilduri, ceara, vopsit cu pensula cine stie ce piese. Daca facem 1 intalnire poate ne suprapunem si noi cu BV, B sunt mai aproape si cred eu ca de la ei mai avem si noi c invata. In sfarsit eu sunt nemultumit de modul de desfasurare ... poate tine si de organizare dar totodata am vazut ca intr-o ora epuizasem subiectele de discutii si nu stiu daca e normal dupa o ora sa nu mai am ce spune. Eu unul vreau sa imi antifonez klumea masina, vreau sa-i maresc puterea dar nici sa nu ma arunc la un consum de A8 4.2L, poate un kit exterior etc, aici la noi chiar nu avem mare lucru de discutat daca vrem sa facem intalniri la 1 luna, ne plictisim unii de altii - daca toate s-ar desfasura la gratare si voie buna nu ar fi probleme dar daca ma intalnesc la Sala Sporturilor .... la 2 intalniri nu mai am ce sa va spun si o dam in diverse-.
          Cam asta am avut eu de spus dar e ca un rezumat pentru mine, sper ca nimeni sa nu ma fi inteles gresit ca poate nici eu nu am o exprimare de nota 10.
          Pana atunci eu va salut!

Comment

• Intalnire logan club ploiesti !!! Duminca 02.08.2009 orele 19:00 fix in parcare la microbuze (judetean) va rog sa fiti prezenti cati mai multi .

Comment

• voi fi prezent chit ca vin cu taxiul [un logan evident]

Comment

• Eu sunt in concediu pana pe 9 .. deci nu o sa fiu prezent.. ma anuntati si pe mine ce se intampla la intalnire

Comment

• GMC vezi sa nu patesti ca mine sa te duci acolo si hop surpriza te trezesti singur. Sa nu se inteleaga ca am ceva cu cineva dar trebuia sa anuntati ca nu veniti si cu asta era. Cat despre duminica nu promit ca am sa vin dar daca se poate o sa apar si eu pe acolo.
                  sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• daca chiar se tine ceva,eu vin,chit ca bag spirt,ca benzina din parti...

Comment

• Eu unul o sa vin garantat, chiar daca am ceva de facut las totul si vin la intalnire. Sper sa fim cat mai multi;)

Comment

• Originally posted by nonameyet View Post
                        daca chiar se tine ceva,eu vin,chit ca bag spirt,ca benzina din parti...
                        vezi ca spirtu e mai scump ca benzina
                        daca tot suntem incriza cred ca o sa impartim un taxii

Comment

• Hai K se poate !!!

Comment

• Imi pare rau dar nu cred ca o sa vin .. ca maine ma scoate la biserica si in plus ca imi fac ziua de nastere .. si am cativa invitati si nu stiu la cat o sa se termine .. sorry din nou ..

Singurul lucru bun e ca vad ca se mai fac intalniri ..
                            Last edited by MihaitzaMCV; 1 August 2009, 17:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• La multi ani !

Cine are sa imi imprumute si mie o baterie ? PLSSSSSSSSSSSSSS sa busit a mea 0734154267
                              Last edited by PH-16-GMC; 2 August 2009, 12:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mersi Mariane .. ejti un scump .. tie iti dau 2 beri .. :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google