S-a retinut ziua si ora !!! Sa speram ca voi putea veni si eu. Ca de cand ma chinui sa ajung si eu .
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Măi Logan-iştilor !!!
Când am reuşit şi eu să vin şi abia aşteptam să cunosc câţi mai mulţi "fraţi" , nu prea veniră nimeni.
Nu am fost decât 5 bărzăuni în total.
Aveţi grijă ce faceţi în viitor, dacă vreţi să vă fac cinste cu câte o gogoaşă caldă.
Parol !!!
Comment
-
Salutare tuturor ploiestenilor loganisti si nu numai.
Vreau sa va zic ceva. Cunosc un tip ce face antifonari profesionale. Adica: Eu am fost si mi-a dat cu ceara anticoroziva (este spaciala pt asa ceva)multa prin lonjeroane, praguri, usi (inclusiv cele din spate - batante). Super lucrare. Antifonarea mai consta in vopsirea cu ceara si intaritor pe taoata partea inferioara a masinii, baga ceara in capota, usi stalpi praguri lonjeroane. Daca faci aceasta lucrare nu are cum sa se mai atinga rugina de masina ta. Va spun eu, e super lucrarea si merita toti banii. 200...250 lei, cu tot cu materiale.Last edited by adicata2003; 5 December 2009, 23:24.
Comment
-
DA PEPI ! acceptam ;)....vb cu omu de acolo si stabilim ce si cum .....sper sa ne vedem pana in Craciun sa ne uram si noi SARBATORI FERICITE cum zice si MIHAITZ ;)
Mihaita am vb cu Cristi ...si a zis cand are timp te pune CO si pe forum. OFICIAL MIHAITZA A CASTIGAT ACEST STATUT PRIN ALEGERILE VOASTRE . Zic sa ii uram BAFTA in continuare ! Cinstea si mititeii ii asteptam la urm intalnire )
Comment
Comment