Sarbatori fericite !!! Si grija cu purcelul
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salut.
am si eu nevoie de o informatie,daca ma poate ajuta cineva.
aveti idee pe unde pot gasi si eu filtru de carbon de la un logan 1,4.s-a spart si am nevoie de el urgent......
ms mult si SARBATORI FERICITEmontez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic
Comment
-
Ca sa beneficiem de unele avantaje ar fi bine ca macar atunci cand se pot aduce unele beneficii membrilor logan club sa se implice mai multi membri...
Eu cred ca imaginea clubului e afectata daca nici atunci cand se fac anumite intalniri oficiale nu se pot prenzenta un numar mai mare de 3 membri si nu cred ca vremea de afara e vinovata....sigpic
Comment
-
cazu meu
daca nu stiu din timp de intilnire nu pot sa ajung
de obicei agenda mea este incarcata iar simbata este rezervata
si da, vremea a fost si ia o problema , in loc sa fac 4 ore pentru un drum la bucuresti am facut 8 ore
imi pare rau ca nu am reusit sa vin dar nu cred ca este frumos sa dam cu bulgari de zapada in cei care nu au venit sa nu uitam ca azi e totusi craciunul [ a treia zii, preteni stiu de ce ]baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Originally posted by ciprianeduard View PostCa sa beneficiem de unele avantaje ar fi bine ca macar atunci cand se pot aduce unele beneficii membrilor logan club sa se implice mai multi membri...
Eu cred ca imaginea clubului e afectata daca nici atunci cand se fac anumite intalniri oficiale nu se pot prenzenta un numar mai mare de 3 membri si nu cred ca vremea de afara e vinovata....
Sper sa nu mi-o iei in nume de rau , dar nu trebuie sa faci unele afirmatii daca nu ai habar de ce se intampla !!
Comment
-
Originally posted by Ph 62 MrY View Postin ploiesti nu se tin intalniri?? organizam noi ploiestenii:>
Cel mai bine ar fi sa lasi un numar de telefon si o sa primesti un mesaj cand o sa facem urmatoarea intalnire !!
Comment
Comment