Mihai,multumesc pentru capace in primul rand,aveam doua zgariate si se vedeau urat. Si despre ce stikere e vorba ,ca poate vreau si eu.
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
In data de 27-28.02.2010 se face o intalnire regionala la Brasov la care vor fi prezenti multi colegi din partea asta de tara .. http://www.loganclub.ro/forum/intaln...-t16275p7.html :P .. daca e cineva doritor sa mearga avem 2 solutii .. sa mergem pe 27 si sa ramanem o zi acolo .. sau sa mergem decat pe 28 .. eu unul ma duc sigur .. daca cineva mai vrea sa vina sa zica sigur ca sa nu ne facem de rusine spunand ca ajungem mai multi ..
Prezenti la inatlnirea regionala de la Brasov :
1.MihaitzaMCV
2. ......
Comment
-
imi pare rau ca nu pot ajunge si eu.sant sofer si atunci o sa fiu in cursa.as fi venit cu mare placere.chiar mi-a placut intalnirea de sambata si nu cred ca o s fie rea intalnirea regionala.sper ca data viitoare sa fac tot posibilul sa ajung.la intalnirile in ploiesti o sa vin cu mare placere.
mihaitzaMCV sa nu uiti te rog de stick-ul cu "logan club".ms frumos
va salut cu respectmontez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic
Comment
Comment