Eu lucrez la tura,azi sunt 2,si peste doua saptamani sunt 1,asa ca pt mine nu conteaza ziua,conteza tura!
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pozele de azi frig dar bn multumesc pt stikare mihaitavopsitorie preturi bune
Comment
-
Originally posted by RazvanRAZ View PostBaieti am si eu o intrebare la voi: Azi dupa ce am mers vreo 30 km q masina a inceput sa mi se aprinda in mers martorul de la lichidul de racire dar aveam decat 2 linute la apa acolo in bord...si cand mi se aprindea martorul ala imi lua din puterea motorului...stie cineva ce ar putea sa aiba masina???
P.S.: Imi cer scuze ca pun intrebarea asta aici...dar aici intra cea mai multa lume;)
S-ar putea sa fie martorul care indica apa in filtru de motorina.Verifica filtrul.
Comment
-
Salutări tuturor Logan-istilor prahoveni !
Felicitări celor care reuşesc să ajungă mai des la întâlniri şi ne mai arătaţi şi poze. Mi-aş dori şi eu să ajung de fiecare dată dar paradoxal, am mai mult liber în timpul săptămânii decât la sfârşit de săptămână, dovadă că nu am reuşit să ajung decât o singură dată şi atunci nu am fost decât cinci bărzăuni.
Vă rog pe cei care reuşiţi să ajungeţi mai des, să ne comunicaţi (aşa pe scurt) şi nouă celor mai "puturoşi", ce se discută la aceste întâlniri, ce hotărâri se iau referitor la clubul nostru, ce noutăţi mai sunt, etc. (poate se face un post separat ca să nu se amestece cu acesta unde se anunţă întâlnirile).
Vă salut pe toţi !!!
P.S. Mulţumesc MihaitzMCV pentru fiecare SMS pe care mi l-ai trimis cu anunţuri de întâlniri locale, dar pentru că ţin la bugetul tău, pe viitor nu mai e nevoie pentru că eu urmăresc în fiecare zi această pagină cu întâlniri şi aflu tot ce se anunţă.
Baftă în toate !!!
Comment
Comment