da la crama e o ideie dar sa nu bem mult . sa fim si noi mai multi ptru a face si noi un filmulet de prezentare cu membrii lcp si sigla aia cum a ramas cu ea
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am revenit si eu dupa o perioada de absenteism....Fresh prin gasca de nebuni.
[QUOTE=PH-16-GMC;540683]Am revenit si eu dupa o perioada de absenteism....Fresh prin gasca de nebuni. Sunt loganist de 5 stele c pana mea .....MULTUMIRI CELUI CARE SA OCUPAT DE ASTA ;)
in special pentru domnu cristi care nu are nevoie de amintiri si de cei care au adus LOGAN CLUB PLOIESTI in stadiu in care se afla ... ADUTI AMINTE CUM ERA FARA MINE ''O DATA '' si vei sti cat de mult vei trai din amintiri ;)
astea nu sunt vorbe demne de un moderator !!!
cristisaint: la ce sa te tin ? in amintire?
Mersi frumos pentru intelegere Dnl Cristi ......
Sper sa iti dai seama ca amintirile raman ! ORICE AI FACE TU !!!
STERGE USERUL MEU !!!!! Iar daca nu ai motiv ...ITI DAU EU UNU INJURII ;) si ai scapat bazma curata .
Comment
-
nasol nasol....imi aduc aminte de conspiratii mai vechi )))
pierdere de vreme cu copilarii de genu
istoria se repeta
re-salutariLast edited by crisneg; 6 March 2010, 15:20.
Comment
-
[quote=PH-16-GMC;540683]Am revenit si eu dupa o perioada de absenteism....Fresh prin gasca de nebuni.
Originally posted by PH-16-GMC View PostAm revenit si eu dupa o perioada de absenteism....Fresh prin gasca de nebuni. Sunt loganist de 5 stele c pana mea .....MULTUMIRI CELUI CARE SA OCUPAT DE ASTA ;)
in special pentru domnu cristi care nu are nevoie de amintiri si de cei care au adus LOGAN CLUB PLOIESTI in stadiu in care se afla ... ADUTI AMINTE CUM ERA FARA MINE ''O DATA '' si vei sti cat de mult vei trai din amintiri ;)
astea nu sunt vorbe demne de un moderator !!!
cristisaint: la ce sa te tin ? in amintire?
Mersi frumos pentru intelegere Dnl Cristi ......
Sper sa iti dai seama ca amintirile raman ! ORICE AI FACE TU !!!
STERGE USERUL MEU !!!!! Iar daca nu ai motiv ...ITI DAU EU UNU INJURII ;) si ai scapat bazma curata .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment