C sa fc Cisneg .....NU NE ESTE LOCUL AICI ;) Eu sa fiu sanatos ......dupa cum am mai spus si mai devreme . Cum imi sterg userul ?
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intalnire Logan Club Ploiesti duminica 14.03.2010 ora 14.00 la Sala Sporturilor !! Prezenta obligatorie !!
Last edited by MihaitzaMCV; 9 March 2010, 19:04.
Comment
-
NU MA CERT ! sa sti ca nu e frumos ce ai fc ;) ai demonstrat inca o data ca ai fc orice ptr a avea aceasta functie si ai ajuns sa ma vb la cristi xp ...sa te puna pe tine ....NU E FRUMOS .....si nu uita niciodata ca nu este vb numa de intalniri aici ;) BAIETII STIU MAI BINE !
Comment
-
Intalnire Logan Club Ploiesti duminica 14.03.2010 ora 16.00 la Sala Sporturilor ! Prezenta necesara tuturor membrilor care sunt interesati de acest club !
P.S. : Va rog ca discutiile in contradictoriu sa aiba loc numai fata in fata , nu pe forum !Last edited by MihaitzaMCV; 11 March 2010, 17:57.
Comment
-
Baieti sunteti de acord sa fie intalnirea la ora 16 duminica ptr a ajunge si eu la fata locului ? Multumiri de intelegere .Last edited by MihaitzaMCV; 11 March 2010, 17:56.
Comment
Comment