Asa mai merge
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pozele de azi..07.11.2010. se inseareaza devreme acum..asa ca de duminica viitoare o sa fie intalnirea mai dvm cu o ora....sper sa fie toata lumea de acord.
sa nu uit, bun venit noului membru cu masina PH 10 CNK, te asteptam si la celelalte intalniri.Attached Files- DSC05118.jpg (43.3 KB, 31 views)
- DSC05119.jpg (72.9 KB, 26 views)
- DSC05120.jpg (60.9 KB, 23 views)
- DSC05121.jpg (54.7 KB, 24 views)
- DSC05122.jpg (68.4 KB, 23 views)
- DSC05123.jpg (80.7 KB, 30 views)
- DSC05126.jpg (38.7 KB, 31 views)
- DSC05127.jpg (51.1 KB, 26 views)
- DSC05128.jpg (56.9 KB, 25 views)
- DSC05130.jpg (62.2 KB, 28 views)
- DSC05131.jpg (52.1 KB, 30 views)
sigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
-
Ce vrei mah ..de cand m-am bagat la start stiam ca mi-o da ca nu reusesc sa plec cu rotile de iarna..si s-a si adeverit...asteptam vara)....ce sa mai trebuie sa stii sa si pierzi....cu gume bune si cu jante pe 14 imi tragea si mie mult mai bine...nu trebuie sa gasesc scuze...decat ca am ramas umpic uimit ca stiam ce se intampla cu cry-u din experientele trecute si sa fii invins ramai uimit...ma asteptam sa am probleme dar au fost destul de grave))
Originally posted by sli_waz View Posteu vin cu bunica sa te faca bzn
PS: sa nu uitam e mihaitza MCV care trebuie sa isi ia revansa)
Comment
-
sincer nu ma asteptam la rezultatele alea...nici cu bzn nici cu solenzele...cu alex de 2 ori m-am dat..de 2 ori m-a batut...prima data o aripa a2a oara o masina si am zis clar nu mai are rost sa ma dau...si solenza eu am mers si mi s-a parut destul de fasneatza...oricum ma oftic ca nu am fost mai multe masini...sa incerc si cu un 1.6...
Comment
-
Originally posted by 60CRY View Postsincer nu ma asteptam la rezultatele alea...nici cu bzn nici cu solenzele...cu alex de 2 ori m-am dat..de 2 ori m-a batut...prima data o aripa a2a oara o masina si am zis clar nu mai are rost sa ma dau...si solenza eu am mers si mi s-a parut destul de fasneatza...oricum ma oftic ca nu am fost mai multe masini...sa incerc si cu un 1.6...
Comment
-
loganu tau e tare......nu stiu ce naiba i-ai facut dar ,,mananca asfaltul..." am avut 1.4-loganel... si stiu ce zic,tare mai trageam de el! poate ne povestesti si noua odata la ce doctor l-ai dus,,,si tot respectul ca ne-ai batut....oricum cand vom mai ,,creste....." in sensul de experienta....poate ne acorzi revansa.... noi incepem sa ne pregatim: pasul 1-ne trebuie profesor[ce zici bzn-ule?...te bagi?]. pasul 2-fonduri.....e criza....cam greu, dar vin sarbatorile si facem trupa de colind,plugusor,sorcova,etc...strangem noi de ceva benzina...pasul 3-.................da ce sa mai! pana parcurgem noi toti pasii, cred ca rupem ambreajele....bafta si respect tuturor!Last edited by cristiancorbu; 9 November 2010, 23:58.
Comment
-
Originally posted by cristiancorbu View Postloganu tau e tare......nu stiu ce naiba i-ai facut dar ,,mananca asfaltul..." am avut 1.4-loganel... si stiu ce zic,tare mai trageam de el! poate ne povestesti si noua odata la ce doctor l-ai dus,,,si tot respectul ca ne-ai batut....oricum cand vom mai ,,creste....." in sensul de experienta....poate ne acorzi revansa.... noi incepem sa ne pregatim: pasul 1-ne trebuie profesor[ce zici bzn-ule?...te bagi?]. pasul 2-fonduri.....e criza....cam greu, dar vin sarbatorile si facem trupa de colind,plugusor,sorcova,etc...strangem noi de ceva benzina...pasul 3-.................da ce sa mai! pana parcurgem noi toti pasii, cred ca rupem ambreajele....bafta si respect tuturor!
Comment
Comment