Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ok....si la a mea n-ai facut poza?...nu doar la a mea...la mai multi vad ca nu ai facut...60cry ai uitat...dreamer....te rog frumoos sa fii mai atent....esti fotograf oficial LC ploiesti si ar trebui sa faci la toti.
    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• mdea...cand m`am uitat eu pe aparat avea mai multe....le`ai descarcat pe toate?sau......preferential ? :P

Comment

• eh;))eo cu piciuXXX am mai ramas pe dinafara in frig,noroc ca ne place alcoolu' si ne'am incalzit.personal nu nu am nimic cu tovarasu waz,si nici discriminari nu cred ca face.

Comment

• pozele stea sunt pachetul 2 nu i panica
          Attached Files
          vopsitorie preturi bune

Comment

• destula lume,pt frigu de afara!!dar vine ea vara
            TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

• salut

si cand este urmatoarea intalnire ????
              Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
              Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
              Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• nu vrau sa fiu rau dar... tu nu citesti titlul?..este in fiecare duminica la ora 16 la sala sporturilor.

Comment

• sal

sunt nou , si nu am fost atent , scuzele mele , nu o sa se mai repete.PROMIT
                  Last edited by MihaitzaMCV; 10 January 2011, 19:50.

Comment

• bun venit in club si te asteptam la urmatoarele intalniri....(scuze ca m-am rastit la tine)

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                      bun venit in club si te asteptam la urmatoarele intalniri....(scuze ca m-am rastit la tine)

Multumesc , o sa ajung si la intalniri , nu face nimic ...

Comment

• cam murdare masinile noastre cosmine )...ne-a zapacit de tot Johnny Bravo asta )) :*

Comment

• nu'i problemamasina murdara si paharu plinne vedem la intalnire ca apoi zice sefu ca e off topic

Comment

• Cea mai curata masina a mea era

Comment

• Intalnire Logan club Ploiesti duminica 16.01.2011 ora 16.00 la Sala Sporturilor ! Locuri de parcare limitate !
                              Memebrii care participa la 5 intalniri consecutive vor participa la o tombola care va avea ca premiu carburant in valoare de 50 ron !

Comment

• cred ca tre sa ne tinem bine sa avem prezente,la 5 lei litru...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google