nush dc nu ramanem la sala , mergem pana acolo pentru cateva minute shi mai suntem shi putin. Eu nu vin la sky
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Imi pare rau ca s-a intamplat asa .. e singura data cand am acceptat ca intalnirea sa se faca in alta parte decat locatia in care ne intalnim de obicei .
De acum incolo intalnirile se vor face EXCLUSIV la Sala Sporturilor in fiecare duminica de la ora 16.00 !
Imi cer scuze din nou .. va sigur ca nu se va mai intampla !
Intalnire Logan Club Ploiesti duminica 10.03.2011 ora 16.00 la Sala Sporturilor ! Prezenta obligatorie !Last edited by MihaitzaMCV; 3 April 2011, 16:34.
Comment
-
si eu imi cer scuze fata de sorin. am fost si la sky si la sala. cativa colo cativa colo...
oricum ar trebui gasit un alt loc (parerea mea) pentru ca la vara va fi foarte aglomerat la sala... dar indiferent de locatie eu voi veni de cate ori voi putea.Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Locatia nu se va schimba ! Daca nu esti vazut de lume nu or sa vina in nici uncaz membrii noi .. mi se pare ridicola chestia asta cu locatia .. de ce sa fim singuri ? Trebuie sa socializam .. de asta vara vin la noi si cei din Street Legal si Opel Club si altii ..
Ma repet .. intalnirile se vor tine numai la Sala Sporturilor !
Ce s-a intamplat azi va asigur ca nu se va mai intampla !
Comment
-
sa va impartasesc din experientele L.C.Bucuresti....
Odata stabilita o locatie si mediatizata prin acest topic, multi membri care nu acceseaza des calculatorul stiu ca intalnirea saptamanala este la Sala Sporturilor,si vin in duminicile cand pot, la ora 16.00, direct acolo. Nu se poate schimba o locatie decat in momentul in care deja majoritatea este adunata si de comun acord, se merge in coloana catre o alta locatie, cu un motiv clar.
....parerea mea.Cei care au fost astazi la sala sporturilor sa spuna cati membri L.C.P. au fost acolo si nu stiau de actiunea esuata Paulesti
Comment
-
Cand o veni caldura o sa facem intalniri - gratare si in alte locuri .. de exemplu salnic sau cheia sau zone la fel de frumoase , dar intalnirile saptamanale vor avea loc doar intr-un singur loc .. ca si pana acum de altfel .. dar ca s-a iscat discutia asta e bine sa punem totul la punct ca sa nu mai existe discutii pe viitor .
Comment
Comment