estee ... are si foto cu masina
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by maf1688 View Postde ce Spicer la anul ?? ... pe 4 luna viitoare ( adica duminica acum ) ce are ?? sau nu se ma tine ?? S .... Mihaitza , pune doar masinile , nu si proprietarii care au venit fara :-P
Comment
-
@Maf - nu poti sa pui doar masinile .. ptr ca mai importanta este persoana .. chiar daca nu vine la fiecare intalnire cu masina
@spicer - te rog sa nu mai fii asa pesimist .. ptr ca o sa transmiti si altora starea ta .. sau unii or sa creada ca clubul nostru e plictisitor sau nasol .. si nu e asa .. din punctul meu de vedere majoritatea care sunt in grupul asta sunt oameni de calitate .. dar din pacate unii doar si-au pierdut apetitul ptr intalniri .. dar sper ca o sa ses schuimbe lucrurile astea cat de curand .. ma refer dupa sarbatori or sa fie unele schimbari ..
Comment
-
si eu imi aduc aminte..de raposatul dacia club..cand ne strangeam veteranii in parcarea de langa spitalul judeatean...apoi no..una pica..altul apare..ce sa ii faci..vremuri bune anu` are..o`m trai si o`m vedea precum ziceam...sau sa adaug..fapte!!!?? )
ca sunt ..cati sunt..sau cati reusesc sa apara...aia conteaza.. nu e vorba de flow aici ..ci de constanta..si mai ales perseverenta..incredere si dedicatie. atat cat poate..si mai ales cat considera fiecare. atat pt el cat si pt intreg..ca si grup comun. insa ..deh...no comm-..asa pe aici ..vorba ceea..dupa batalie...multi viteji se arata..!!!) nu?SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
https://accounts.google.com/VE?c=CIj...u5-3N0DI&hl=ro . Aici este inregistrarea video. intr-un final am reusit sa-mi creez contul pe tube si sa urc filmarea. Anivesare Logan Club Ploiesti[4 ani]-este denumirea filmuletului.
Comment
Comment