deci, pana la urma se mai tine ceva azi?
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Chivas Regal.....domn' Razvan,mi s-a scarbit de bautura aia :| nu o mai suport sincer
Originally posted by sli_waz View Postsa dus de rapa clubulLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
pai atunci haideti sa stam acasa...ce rost are sa mai pierdem vremea duminica...daca nu se apuca cineva cu capu' pe umeri de club, nu o sa mai existe nimic in curand...si cineva care vine destul de des..d-asta te-am si "apostat" sa zic asa
Comment
-
"nu eu trebuie sa ma gandesc la asta"
"nu-i treaba mea"
"nu ma intereseaza"
ageasta nu este o gandire sanatoasa. din contra. trebuie sa ne pese la toti, trebuie sa gandim toti si mai ales trebuie sa sa luam o hotarare in comun. este foarte simplu sa arunci cu pietre si sa condamni....
hai sa incercam ceva domnule spicer.... v-as ruga sa va ocupati dvs. de organizarea unui meci de fotbal sau a unei iesiri din ploiesti. (hai sa vedem ce iese)
si mai reamintesc ceva desi nu prea ar trebui : eu duminica ard "gazul" pentru 60km sa vin la intalnire si nu ma deranjeaza. (am lipsit in perioada campaniei pentru ca am fost direct interesat). parte dintre cei din ploiesti ar face maxim 5 minute cu masina si nu vin.... in schimb acuza !Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Domnu` Spicer .. fara nici o lipsa de respect .. nu ma intereseaza parerea dvs .. nu ati facut absolut nimic ptr clubul asta in afara sa vociferati .. uitati .. cum a zis si Razvan .. faceti o intalnire .. faceti ceva .. mobilizati oamenii .. ar fi extraordinar de haios sa vad ce o sa iasa ..
Eu nu imi caut scuze , dar eu doar miercurea seara ajunga acasa , plec inapoi joi si ma intorc sambata si pur si simplu singura mea zi libera e duminica .. asta cand nu am facultate .. si nu mai pot sa ma ocup .. oricum singurul om care merita si poate sa faca ceva benefic ptr clubul asta e Razvan .. dar oricum si el are pe cap multe si eu unul o sa il inteleg daca nu o sa-si asume responsabilitatea asta .. dar sper sa o faca
Comment
Comment