Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bine , reusit cu 6,70

Comment

• felicitari!
      Logan Forum consiliaza nu si repara!
      [/SIGPIC]

Comment

• bravo..felicitari tre sa dai de baut acuma
        Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
        Cine este interesat ma poate contacta pe privat
        sigpic

Comment

• propunere :
          avand in vedere ca pe perioada verii mare parte dintre noi suntem in concedii, sau plecam in alte locuri sa ne uitam dupa fuste mini sau la stranduri sau pur si simplu suportam greu caldura consider ca ar trebui sa suspendam pana dupa jumatatea lunii august intalnirile.
          in acest fel vom avea timp sa ne dam seama daca ne vor lipsi aceste intalniri sau daca nu au valorat nimic pentru noi. ne vom da seama daca intr-adevar formasem un grup de prieteni sau daca pur si simplu ne adunam de plictiseala.
          daca vom simti lipsa acestor dupaamiezi de duminica ar fi un semn bun, daca nu .... atunci nu se merita sa mai fie tinut deschis acest topic si mai ramane doar sa ne salutam cand ne intalnim in trafic.

aceasta este doar parerea mea si accept orice alte idei.
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Eu sunt de acord cu ideile tale .. cand o sa treaca vara toti vor dori intalniri ..

Comment

• esti sigur directore?

Comment

• Si acum sunt sigur ca sunt multi doritori .. la o intalnire mai mare ar veni , dar saptamana de saptamana nu .. unii se duc la piscine .. unii la mare .. unii la gratare .. sambata seara poate ar mai iesi lumea , dar duminica nu avem cum sa-i prindem .. eu mi-am schimbat si telefonul si nu mai am mai mult de 5 insi (Razvan , Piciu , Dreamer , MaxAlb si TPN) in agenda .. iar pe forum lumea nu prea mai e activa ..

Comment

• sincer mie unu nu mi'ar place..cu toate ca nu prea am venit la intalniri(din motive bine intemeiate si stiute)..sincer chiar ma oftic pentru ca sunteti nijte oameni super de treaba..in fine..las la alegerea voastra..daca vara nu iarna nu atunci cand?
                  sigpic

Comment

• asta iarna chiar se adunau baietii ... se pare ca frigul ne prieste
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• da..dar niciodata nu'i ca vara..
                      sigpic

Comment

• chiar nici eu nu mai inteleg nimic din ce se intampla,vin eu tocmai din campina la intalniri ca sunteti niste oameni super de treaba,e super fain,mi-am facut noi prieteni,si acum din senin nu se mai tine nimic,ia gata ca m-am enervat,ce puii mei,data viitoare o sa deschid lista cu membrii prezenti la intalnire din data respectiva,eu vin acolo chiar daca nu vine nimeni,dar daca ajung acolo si chiar nu e nimeni nici ca mai vin fara sa se stranga mai multi,asa poate reusesc sa ii misc pe cei care nu mai stiu ce e aia intalnire,degeaba zice mihaitza intalnire obligatorie,ca nu e asa,imi pare rau ca se intampla astea
                        Logan Forum consiliaza nu si repara!
                        [/SIGPIC]

Comment

• Dupa a mea parere ,undeva sa rupt ceva ,eu nu `mi pot inchipui cum de la 10 masini minim pe intalnire q ceva timp in urma au ajuns sa mai fie decat 2 si in cele mai fericite cazuri 3 ,iar intr-un final nici-una ....eu nu pot sa rasp` la aceasta intrebare .Voi puteti?
                          TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge

Comment

• asa este, a venit caldura lumea pleaca la gratare,piscina,fiecare pe unde apuca sau unii lucreaza si in week-end,asta nu inseamna ca organizatorul nu si face treaba si gata trebuie schimbat,stiu ca mihaita s-a zbatut mult pt clubul asta,cine vrea si poate vine cine nu...daca nu vine x sau y nu inseamna ca nu trebuie sa mai venim si noi si am observat ca majoritatea veneau pe la 16:20-30,poate si ora este un inconevnient,maine mai vine cineva?

Comment

• paeca se auzise ceva de sambata seara ???vine cineva in seara asta pe la sala ????
                              Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                              Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                              Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

• vine careva azi sau maine la sala sporturilor ????sau sa ne adunam undeva la padure ca e mai racorica D
                                Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
                                Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
                                Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google