cat te-a costat? pe unde e brebu?
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by bog_82_ABO View Postcat te-a costat? pe unde e brebu?
Comment
-
nu am fost la nici o intalnire a loganistilor si vreau sa ajung si eu. cand va urmatoarea intalnire la ploiesti? asta daca se mai face
pe anul 2009 se mai intalneste careva prin ploiesti? daca da va rog sa postati pe forum data, ora si loculsau sa ma anuntati si pe mn pe mess k vreau sa particip si eu. ms. id-ul de mess este ionut_the_dj
Comment
-
salut.......cum a ramas????cand va intalniti ca vreau sa vin si eu.......strica inca un membru in plus...daca santeti draguti sa ma anuntati si pe mine "pushtu_gxg" va rog frumos
vreau sa-mi fac si eu un ckit exterior(spoilere,parguri,eleron,esapamante,ect)ca t credeti ca ma costa si de unde pot sa le achizitionez......????
si inca ceva.......haide-ti fratilor sa facem si noi intalniri........1-2 ore ce aveti de pierdut.........poate ne vedem sambata pe la 3 dupamasa la Olimpia?????montez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic
Comment
-
news
daca vrei sa iti faci un tunning exterior cu kitt de praguri, spoiler, eleroane, ornament de esapament, etc. cel mai ieftin scapi daca te duci pana la pitesti. acolo ai de unde sa alegi si sunt si ieftine. sau poti sa te mai duci in bucuresti in vitan.
ramane pe 24 la sala sporturilor?????? eu asa am propus mai devreme dar vad k nu da nimeni nici un rasp.
eu sunt liber si pot sa ajung in ploiesti.
bafta
Comment
Comment