Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mai fratilor.... ce se intampla cu LC Ploiesti ? E aproape mort.... Duminica, 1 Martie am fost la intalnirea regionala de la Brasov. A fost super !!! Am fost peste 100 de masini.
    Cred ca se poate face ceva si la Ploiesti privind intalnirile, dar dupa cum vad nu prea are cine sa organizeze.
    Eu sunt din Breaza (fac 20 min pana in Ploiesti) si as fi incantat sa facem ceva la Ploiesti. Asa ca hai sa ne unim, sa vorbim unii cu altii si sa ne organizam.
    ID-u meu este armand.abuabeelah
    telu meu : 0727 762171
    ......... pentru cei interesati de ceva frumos

Eu cred ca pentru inceput ar trebui promovat clubul ploiestean. De ex. comandati stickere "Logan club" la baietii de pe forum !!!
    sigpic

Comment

• salut ABU20 vad ca ai fost la brasov felicitari as fi vrut sa ajung si eu dar am avut de rezolvat o mica problema . trebuia rezolvata simbata sau duminica. am preferat sa o rezolv duminica in ideea de a merge simbata la intilnirea de la ploiesti. mare greseala. dar asta e. daca crezi ca ai timp inscriete ptr simbata 14 martie si ne vedem acolo. hai ca poate de data asta o sa fim mai multi.
      SCUZE ERA SA UIT;

FACETI PROPUNERI SI CU LOCATIA
      http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• Sambata 14 martie prezent ph - 29 - jim Andrei.
        Despre locatie nu zic nimic,propuneti si ma supun daca e ok.
        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Pina acum lista arata cam asa:
          1: Mirita adrian
          2: Dreamster
          3
          4

eu as vrea si la bucov dar ma gindesc ca daca este cald sa nu fie pre aglomeratie
          deci oricum mai asteptam pareri si avem destul timp sa ne decidem

Comment

• Da clar,mai avem destul timp pana atunci...poate ne intindem la un gratarel , o samanta cum se practica la bucuresti...un cico ceva si o sesiune foto la mult prea iubitele masini

Comment

• deci .....

Dragi loganisti ploiesteni si nu numai (si din imprejurimi ). am vorbit cu unul dintre moderatori si de aici in colo o sa ma ocup mai indeaproape de " Intalniri la Ploiesti"
              O sa incepem mai intai cu cateva metode de promovare :
              - Cine doreste stickere "logan club" sa imi spuna si o sa vorbesc sa ne trimita, dar sa va stangeti mai multi sa comand mai multe ca sa mai scutim din taxele postale, etc.......
              - O sa ma ocup de confectionarea unor fluturasi pe care o sa ii impart baietilor care vor sa ii imparta, sa ii puna in parbrizele masinilor, in special loganurilor.
              - Cine vrea tricouri , la fel ......

Anuntativa prietenii si cunostintele cu loganuri despre intalniri. Ca doar asa se duce vestea. Nu pot sa cred, la cate loganuri sunt in Ploiesti si in Prahova ca nimeni nu e incantat de aceste intalniri...
              Haideti sa le aratam ca suntem si noi in stare sa facem ceva frumos !!!!!!!!!!!!!!!!!!

O sa incepem cum s-a mai discutat cu o intalnire Sambata, 14 Martie !!!! Locatie: Sala Sporturilor Olimpia. Propun ora 10:30 . Cred eu ca este o ora acceptabila pentru toata lumea. Ora 15 zic ca este o ora la care nu vine oricine pentru ca este in timpul mesei, apoi omul isi face siesta mai bea un pahar... doua, trei Asa ca ramane la 10:30 sa nu fie nici prea devreme, nici prea tarziu

contact ID-ul meu este armand.abuabeelah
              Tel: 0727 762171
              sigpic

Comment

• Eu nu sunt de acord cu 10:30 pentru ca vineri lucrez pana la 1 noaptea...si nu prea sunt apt la ora 10 sa ma ridic din pat si sa ma tarasc si pana la Ploiesti.
                Eu vreau stiker ... dar sa nu fie d-ala mare pe toata luneta / parbriz

Comment

• Sambata 14 martie vin si eu

Comment

• Dreamster ne dam cu parerea despre ora intalniri. Atunci sa ramana 12:00 ca sa fie bine pentru toata lumea. Despre stickere vorbim la intalnire. Am eu cateva seturi. O sa le aduc. ;)
                    sigpic

Comment

• 12.00 pentru mine e ok...sa mai isi dea lumea pe aici cu parerea si facem o medie
                      Astept stikerele alea de la tine

Comment

• O sa iti aduc stickerele Dreamster.

deci asa ramane deocamdata:

"Intalnire LC Ploiesti, Sambata, 14 Martie

Mai astept sugesti de la voi, apoi vom deschide o lista cu participanti care o sa vina sigur
                        Last edited by abu20; 2 March 2009, 18:24.
                        sigpic

Comment

• La ora 12 e bine .. bagati-ma si pe mine ..
                          Bai Abu tu ai stickere cu logan club de vanzare ??

Comment

• Mihaitza : Mai am cateva seturi. Daca mai sunt doritori, facem o lista si o sa imi trimita moderatorii. Vorbim la intalnire
                            sigpic

Comment

• nu imi vine sa cred cit de interesati sunteti in ultima vreme de intilnirea de la ploiesti. abia astept sa vina 14 martie sa ne vedem . deci ramine la sala la ora 12.00 . eu o sa fiu prezent. sper ca de data sta sa iasa bine.

Comment

• Mai oameni buni! Daca am Citroen asta nu inseamna ca am si fite de Citroen! Sunt la fel de normal ca si voi! Citroen C4 a fost masina visurilor mele Mi-ar place enorm sa fiu acceptat la fel de egal ca si voi , nu ca pe altceva...
                                Apropo! Vreau si eu sticker cu clubul! Daca se poate sa fie doar literele nu si fundalul lor! Nu promit nimic legat de intalnire chiar acum (am un prieten care isi face majoratul si nu stiu cum scap ) De asemenea sunt dispus sa impart si fluturasi cu clubul! Sunt destui la mine la serviciu cu logan-uri! Vedem cati vin ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google