Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LOGAN-UL CU XENON ERAM CHIAR EU ) Te-am vaz ca mi-ai dat flash dar nu am avut timp sa iti dau si eu ..am ridicat mana in schimb ....am si oprit dar te-ai dus.....asta e ..DATA VIITOARE ;)

AM O RUGAMINTE LA VOI COLEGI ....CAND NE INTALNIM IN TRAFIC FACETI SI VOI O EXCEPTIE SI OPRITI ..5 MIN POATE SALVA O GRAMADA DE VIETI :p

si inca un lucru cititi aici si treceti-va in lista ....http://www.loganclub.ro/forum/region...-t11197p4.html respectiv anuntati-ma si pe mine !
    Last edited by PH-16-GMC; 16 May 2009, 15:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Iar Loganul rosu eram eu bolo .. te-am salutat dar nu stiu daca erai atent

Comment

• salut...am fost si eu azi la sala de 2 ori chiar ....pe la 12 fara 25...si la 12 si 15...am fost pana in fata dar.....ori nu va cunosc prea bine masinile..ori nu era nimeni
        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Se mai organizeaza vreo intalnire duminica, ca azi nu am putut sa vin din cauza serviciului. Daca da dati si voi un semn.

Vine cineva azi la sala pe la 14? Daca da dati un beep pe nr 0722 66 95 28.
          Last edited by bogdanionut; 17 May 2009, 11:30. Reason: Automerged Doublepost
          sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• pe tine bidepa te'am vazut in intersectie la ceoceanu.

Comment

• te duceai la sala?eu trecusem sa salut lumea ...k stiam k la 12 era intalnirea....dar n-am vzt pe nimeni cunoscut.imi pare rau...
              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• sorry ca nu am porit dar eram cu munca, si ma grabeam sa ajung la pitesti
                mihaitza, si eu te-am salutat inainte sa trec de tine
                poate data viitoare cand mai trec pe acolo iau legatura cu voi aici si va anunt k.
                Life is short...play more!
                http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Pentru SAMBATA 23 MAI INTALNIRE SALA SPORTURILOR ORA 12. sau la paltinu la un gratar votati.
                  LISTA PREZENTA 100%
                  1.Distrat
                  2.........
                  3.........

PS.sper sa nu se supera organizatorul ca am initiat aceasta lista mai timpurie ..
                  ( va rog sa copiati lista mai departe si sa va adaugati pe lista)
                  Last edited by Distrat; 18 May 2009, 10:36.

Comment

• Frate .. stii ce am observat e in ultimul timp .. ca nu prea se mai ocupa nimeni de intalnirile astea .. intr-un mod mai serios .. pacat .. oricum , in stilul asta nu o sa vina mai nimeni la intalniri ..

P.S. : Un sfat pt GMC .. frate esti organizator de intalniri .. nu sefu la vreunu din noi .. nu stiu daca ai inteles asta pana acum !!

Frate .. stii ce am observat e in ultimul timp .. ca nu prea se mai ocupa nimeni de intalnirile astea .. intr-un mod mai serios .. pacat .. oricum , in stilul asta nu o sa vina mai nimeni la intalniri ..

P.S. : Un sfat pt GMC .. frate esti organizator de intalniri .. nu sefu la vreunu din noi .. nu stiu daca ai inteles asta pana acum !!

Originally posted by bolo View Post
                    sorry ca nu am porit dar eram cu munca, si ma grabeam sa ajung la pitesti
                    mihaitza, si eu te-am salutat inainte sa trec de tine
                    poate data viitoare cand mai trec pe acolo iau legatura cu voi aici si va anunt k.

Data viitoare cand treci poate stam si noi la o bere .. fara alcool ..
                    Last edited by MihaitzaMCV; 18 May 2009, 19:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• scuze ca nu am ajuns la intilnirea de simbata dar am fost la o noua proba de lucru ptr angajare
                      MYR-ul alb stie ca m-a vazut
                      poate data viitoare daca suntem sanatosi
                      ce spuneti fratilor de intilnirea de la pitesti?
                      chiar nu sunteti dispusi?
                      http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• da myr-alb la vazut pe myr-verde chiar la myr-alb in cartieram sa ma repet dar numerele astea doua cred ca sunt cele mai vestite

Comment

• Mihaitza aici nimeni nu este sef ! dc oare u nu intelegi proportiile prieteniei dintre noi MEMBRII LOGAN CLUB .si de fiecare data ai ceva de comentat (adaugat) cand toti isi fac prezenta la intalniri , pe rand DAR VIN ! altii stiu sa stea in fata la un calculator si sa zica ca GMC-ul se simte BOSS....NU AM NIMIC PERSONAL CU TINE SI CU NICI UN MEMBRU ...Vrei u si iti doresti sa plec de la LOGAN CLUB .....PLEC ! daca pe tine te incanta sa fie alt cineva ORGANIZATOR ....macar de ai veni la intalniri ;) PROPUNETI UN POL DE AZI ....

Comment

• bai GMC, de ce stergi din posturi? te-ai suparat ca esti contestat? unde-i postul lui Mihaitza? sau ala in care cereai poll daca lumea e de acord sau nu cu tine organizator.

Comment

• BOG_82_ABO da intai pe la inalniri ;) si pe urma imi ceri mie explicatii ;) IAR PTR TINE NU SUNT BAI !

Propun un POLL ....;) si propun k organizator sa fie chiar mihaitza si u CO ...ce zici?

ar fi trebuit sa ti-l sterg si tie ptr ca esti offtopic ..il las asa numai ptr motiv-ul de a vedea si restu membrilor ca nu sti ce spui ...iar de intalniri sunt intalniri numai daca citesti acest forum ;)
                              Last edited by PH-16-GMC; 19 May 2009, 18:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @Mihaitza tu nu ai ce face? veziti frate de ale tale acolo.ce membru logan club esti tu daca ai venit la o intalnire si atat.Numai comenta aici aiurea.Nu ai dreptul la comentat atata timp cat nu vi la intALNIRI.Intre noi membri ce dam pe la intalniri este o prietenie care tu nu o ai cu noi.Esti revoltat? revoltate in alta parte. Vrei sa fi tu organizator? Daca e sa alegem noi membri LCP nu vei iesi organizator.

@BOG_82_ABO scuza-ma esti membru Logan Club Ploiesti? nu te-am vazut niciodata la intalniri nic sa postezi pe aici ..sa te implici.asa ca mai usor cu replicile acide .

CRED CA DOAR VOI DOI NU VA CONVINE MAI NIMIC PE AICI DK NU VA CONVINE STATI LINISTITI ACASA.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google