salut baieti nu stiu sigur daca pot ajunge la intalnire ca acum plec pana la targoviste, sper ca ma intorc in doua ore. dar daca nu ajung distractie placuta.
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dragi colegi, va rog sa va inscrieti pe lista de cazare pentru INTALNIREA NATIONALA DE LA SIBIU cei care doriti pana cel tarziu31.05.2009!
Sau pe lista de Duminica!
Multe surprize placute! Foarte multe...........
Ca idee...o tombola.........cu premii dragute si interesante...!
Va multumesc si va asteptam!
Comment
-
Originally posted by PH-16-GMC View PostBOG_82_ABO da intai pe la inalniri ;) si pe urma imi ceri mie explicatii ;) IAR PTR TINE NU SUNT BAI !
Propun un POLL ....;) si propun k organizator sa fie chiar mihaitza si u CO ...ce zici?
ar fi trebuit sa ti-l sterg si tie ptr ca esti offtopic ..il las asa numai ptr motiv-ul de a vedea si restu membrilor ca nu sti ce spui ...iar de intalniri sunt intalniri numai daca citesti acest forum ;)
Originally posted by Distrat View Post@Mihaitza tu nu ai ce face? veziti frate de ale tale acolo.ce membru logan club esti tu daca ai venit la o intalnire si atat.Numai comenta aici aiurea.Nu ai dreptul la comentat atata timp cat nu vi la intALNIRI.Intre noi membri ce dam pe la intalniri este o prietenie care tu nu o ai cu noi.Esti revoltat? revoltate in alta parte. Vrei sa fi tu organizator? Daca e sa alegem noi membri LCP nu vei iesi organizator.
@BOG_82_ABO scuza-ma esti membru Logan Club Ploiesti? nu te-am vazut niciodata la intalniri nic sa postezi pe aici ..sa te implici.asa ca mai usor cu replicile acide .
CRED CA DOAR VOI DOI NU VA CONVINE MAI NIMIC PE AICI DK NU VA CONVINE STATI LINISTITI ACASA.
Voi stiti ce nu intelegeti ? .. ca nimeni nu are nimik cu nimeni .. ca nu ajungem sa ne certam acum pt un forum .. teoretic ar trebui sa fim amici .. nu sa ne certam ca fraierii ..
Comment
-
Mihaitza ma bucur ca esti de aceeasi parere cu mine ..Distrat avea dreptate si restu care au zis....Hai sa stergem cu buretele ce a fost a fost si veniti la urmatoarea intalnire sa ciocnim o bere fara alchol ca intre prieteni ..daca mai sunteti OFTOPIC sterg mesajele ..postati in sectiunile corespunzatoare . adik in CHAT ...acolo vorbim
Comment
-
sper sa nu mai avem pe viitor discutii d-astea aiurea .. imi cer scuze pt cei care s-au simtit jigniti de afirmatiile mele .. dar nu le-am zis cu rautate .. ti-am zis si tie .. daca intalnirea o sa fie duminica du[pa cum am vazut pe un post o sa vin si eu .. sambata nu sunt prea sigur pt ca tre sa plec la peste .. si am chestia asta programata de 2 saptamani .. dar orice se poate intampla ..
P.S. : Abu ce e cu el frate ? .. ca nu l-am mai vazut postand .. pacat
Comment
Comment