Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duminica va fi urmatoarea intalnire la ora 19:00 in parcare la microbuze . cine nu stie sa ajunga :0734154267 ;) si vorbim .

Comment

• e problema daca intarzii juma' de ora(maxim)?
      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• ok,deci sa inteleg ca duminica 7.06.2009,intalnire la nord,hai ca poate imi fac si eu timp sa vin o fuga ca am intrat pe ultima suta de metri mai e un pic si vine bacu

Comment

• Iar duminica intalnirea..iar nu pot sa vina asta e .
          vad ca nu se tine cont de sfaturi.

Comment

• salut......am zis de atata ori ca vin la o intalnire si duminica asta ma tin de cuvant.......o sa vin!!!
            la sala sporturilor la ce ora?????
            gmc am luat numarul de telefon care l-ai postat/o sa te sun cand ajung in parcare la sala sporturilor.....ok????
            montez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic

Comment

• @zzaza....cred ca se tine la nord in parcare la microbuze...nu la sala sporturilor.

Comment

• parcarea de microbuze de langa judetean??tot nu mi-a raspuns nimenima primiti si pe mine?pot sa vin si eu?ce faceti de obicei la intalnirile acestea?

Comment

• Poti sa vii si tu mosule ca nu e problema .. ce sa facem la intalniri .. ii injuram pe aia care nu au venit .. iar la urmatoarea intalnire ne injura ei pe noi ))))))))))

Comment

• da normal ca poti sa vi ca doar asta e scopu sa fim din ce in ce mai multi

Comment

• foarte interesant ce se intampla mihaitza

Comment

• aici te contrazic mihaitza, nu trebuie sa ne injuram uni pe altii ca doar suntem prieteni sau cel putin asa ne consideram. sper ca duminica sa ne vd cat mai multi.
                        sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• atunci eu(ala gras ,ras in cap si barbos) si cezarica al meu(PH-11-CZR) vom fi prezenti duminica la ora 19 in parcare la microbuze in nord.bafta(sper sa am timp macar sa il spal)

Comment

• Bah dar voi nu stiti de gluma ?

Comment

• dragi colegi...imi pare rau sa va anunt ca maine nu mai pot veni la intalnire.nefiind masina mea,ci a parintilor vor pleca la niste cunostinte si se intorc a doua zi.azi am aflat si eu..sper sa va distrati si sa fie cat mai multa lume la intalnire.

in seara asta trece cineva pe la sala?...cred ca imi fac aparitia pe acolo dupa 18:30.daca trece cineva pe acolo poate stam la o barfa,daca nu..asta e.

Numai bine!

Comment

• bidepa cred ca trec io daca esti pe acolo da si tu un beep pe la 18:30 sau lasa nr sa te sun eu.
                                sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google