If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Intilnirile Clubului Duminica La Fiecare 2 Saptamani La Ora 16.00 La Sala Sporturilor
In mare parte a timpului stam si ne gandim cum sa spargem vreo banca si cum sa transformam Loganul in BMW .. :P .. acum vorbind serios .. e o intalnire intre prieteni care stau si se dau mare ce au mai facut pe la masinile lor .. si discutam si lucruri mai importante .. nu te costa nimik sa vii .. daca nu te simti bine printre noi .. nu mai vii
Multumim tuturor care au fost prezenti .. si celorlalti care nu au putut sa vina ca sunt sigur ca au avut motive de nu au putut veni .. intr-un sfarsit am ajuns si noi un club serios .. si am ajuns la o medie de vreo 14 masini la intalniri .. asa mai merge
Imi cer scuze ca n-am putut ajunge .. desi am spus ca voi ajunge .. dar am si eu in familie 2 sarbatorite( sa-mi traiasca ) .. si initial a fost vorba a nu face nimic special , dar m-am trezit cu multa lume la usa si nu am putut pleca .. inca odata .. imi cer scuze
Mersi frumos Razvane .. si te mai asteptam pe la intalniri .. iar restul nu are de ce sa isi cea scuze .. se intampla sa nu poti sa vii si nu e nici o problema .. veniti cand puteti si cand aveti chef .. adik o data la 2 saptamani .. duminica la ora 18.00 )))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment