Dadysinaia ...esti invitat la intalnirea de la Campina pe 28 la 0ra 12.... Si cei care vor sa vina sunt BINE VENITI !!!
Prenume, Nr. Masinii Si O Poza Cu Loganul
Collapse
X
-
-
Da bai Distrat .. dar multa lume nu are net acasa .. eu am 2 prieteni cu Logan care nu sunt din Ploiesti .. unu din Mizil si unu din Plopu .. care nu au net .. si sunt multi in situatia asta .. daca s-ar face niste fluturasi sa se scrie pe ei data si locul intalnirii .. ca lumea sa stie ..
Coumetre, se scrie "niste" nu "nijte"...aia e pe messenger sau mirc, aici e forum public...mare grija pe viitor sa nu zici ca-s marlan...cati-as talentul tau de bajat valabilLast edited by darksid3; 6 April 2009, 10:40.
Comment
-
O sa iau in seama si propunerea ta Mihaitza si o sa modific daca e cazul.... Eu am impartit fluturasi de nu le mai stiu numarul, in Ploiesti, Campina, etc si restul localitatilor din imprejurimi. Ar trebui sa ia toata lumea exemplu si sa imparta !!! Vedem, vedem ....sigpic
Comment
-
golanul..sper k merge acum poza
e o poza mai veche cand eram incepator..si e facuta cu telefonul..pozele facute cu camera nu vrea sa le incarceAttached FilessigpicLogan-Club-Ploiesti
Comment
Comment