Prenume, Nr. Masinii Si O Poza Cu Loganul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dadysinaia ...esti invitat la intalnirea de la Campina pe 28 la 0ra 12.... Si cei care vor sa vina sunt BINE VENITI !!!

Comment

• ZUV-ule ti-am dat niste claxoane cam acum o ora, dar nu mai vazut cred... Erai in giratoriu pe la nord !!!!
      sigpic

Comment

• O poza si cu a mea
        Attached Files
        sigpic

Comment

• PH-12-BNS intra de maine in circulatie .. asa ca feriti-va .. ) .. o sa pun si o poza cu numarul

Comment

• Sa-l stapanesti sanatos Peruzzi

Comment

• Baietii .. mai bagati niste comment-uri si voi pe aici ..
              Uite am o propunere pt Abu .. in legatura cu fluturasii .. ar trebui sa scrii pe ele si locul si data intalnirii pe ele .. ca multi nu intra pe net !!
              Last edited by darksid3; 6 April 2009, 10:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• salut

am gasit threat-ul si mi s-a parut o idee buna...am si eu un golanel...sper sa va placa.
                Last edited by bidepa; 5 April 2009, 16:20.
                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Pai asteptam si poze bai Bidepa !!

Comment

• Sunt sigur ca daca lumea intra si citesc aici or sa ni se alature sigur

Comment

• Da bai Distrat .. dar multa lume nu are net acasa .. eu am 2 prieteni cu Logan care nu sunt din Ploiesti .. unu din Mizil si unu din Plopu .. care nu au net .. si sunt multi in situatia asta .. daca s-ar face niste fluturasi sa se scrie pe ei data si locul intalnirii .. ca lumea sa stie ..

Coumetre, se scrie "niste" nu "nijte"...aia e pe messenger sau mirc, aici e forum public...mare grija pe viitor sa nu zici ca-s marlan...cati-as talentul tau de bajat valabil
                      Last edited by darksid3; 6 April 2009, 10:40.

Comment

• pai atunci vorbiti cu prietenii vostri si luatii cu voi la intalniri cum l'am luat eu pe tipu ala cu Berlina Rosie PH 87 TWT...

Comment

• O sa iau in seama si propunerea ta Mihaitza si o sa modific daca e cazul.... Eu am impartit fluturasi de nu le mai stiu numarul, in Ploiesti, Campina, etc si restul localitatilor din imprejurimi. Ar trebui sa ia toata lumea exemplu si sa imparta !!! Vedem, vedem ....
                          sigpic

Comment

• da stiu...dar nu stiu ce are de nu se aplica...pun poza..apas pe Incarca...si apoi stau vreo 10 sec..si zice Done..si "frectie"(scuzati expresia)..o sa mai incerc sa o atasez.

Comment

• golanul..sper k merge acum poza

e o poza mai veche cand eram incepator..si e facuta cu telefonul..pozele facute cu camera nu vrea sa le incarce
                              Attached Files

Comment

• ca toti cei care nu au net sa ajunga la intalniri si sa stie lumea .....Trebuie sa cadem de comun acord sa facem intalnirile la 2 saptamani fix si locatia stabilita !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google