Uite si al meu golan.....
Prenume, Nr. Masinii Si O Poza Cu Loganul
Collapse
X
-
Haideti Sa Vedem Cati Membrii Avem In Ploiesti !!
Sa vedem cati membrii avem in Ploiesti si care sunt dispusi sa vina la intalniri . Va rog frumos fiecare care vrea sa participe la intalniri sa lase un comentariu si sa spuna de unde e !! Eu propun sa ne intalnim la Sala Sporturilor ca este destul loc sau la Parcul Bucov !!
Acum sa vedem cata lume o sa raspunda la propunerea mea , pentru ca e pacat la cate Loganuri sunt in Prahova sa nu ne intalnim si sa schimbam pareri !!
B-81-SWG .. iar ID`ul meu de mess Mihaitza.Mocanu !! .. sper sa ne vedem !!
Va rog frumos sa lasati ID de mess sau numar de telefon la care putei sa fiti contactati !!!
Comment
-
deocamdata mai am numerele astea , dar in cel mult o luna trec la SB 12 UFO,acum le radiez, le..........intr-un cuvant imi mananca baieti o gramada de timp si de bani ,Attached Files
Comment
-
Asta e micuta mea,sunt cand la bucuresti cand la campina...cand mai faceti o intalnire ceva dati un semn poate dau si eu o fuga.
Numai bine.Attached Files1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
-
mmaxalb , apropitaru lu' lenuta [logan berlina 2005 1.6 mpi 35k ]
din pacate cam ocupat [viitor somer] nu va bazati pe mine la intilniri pina cam prin vara [sfirsitul primaveri] voi pleca la specializare prin tarile calde[martie aprilie] monentan mici lucrari care imi omoara timpul total
din vara promit sa nu ratez nici o intilnire locala +nationala
compensez prin activitate nocturna pe forum
id mess mmaxalb ,da orcum nul prea folosesc dar daca dati mes sau pm voi raspundebaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
mcv 1.6 16 -PH-09-SBA. numai ca nu pot sa ma prezint la intilniri,ptr ca lucrez in Italia,dar va urmaresc mereu daproape-zi de zi-. Acasa la*valeni de munte* vin doar in august dar promit sa ma prezint atunci. id-ul meu =mamare74= fara egaluri. va urez numai bine si ne mai auzim
Comment
-
prezent si eu la toate intalnirile de acu ce au fost dar din pacate a m fost 2 numa ar trebui sa ne organizam sa fc si noi intalniri adica cand pot toti membrii sa vina si sa spuneti sigurdaca veniti si ar tbui sa stabilim un loc de ex la bucov ca e mai bn acolovopsitorie preturi bune
Comment
-
Salutare
Originally posted by sli_waz View Postprezent si eu la toate intalnirile de acu ce au fost dar din pacate a m fost 2 numa ar trebui sa ne organizam sa fc si noi intalniri adica cand pot toti membrii sa vina si sa spuneti sigurdaca veniti si ar tbui sa stabilim un loc de ex la bucov ca e mai bn acolo
Comment
Comment