nici caldura mare nu prea mai e ca sa dam vina pe ea
Prenume, Nr. Masinii Si O Poza Cu Loganul
Collapse
X
-
io nus prezent de citt virtual
fizic cred ca peste citeva saptamini cind ma intorc in tarabaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Ma bucur ca au raspuns apelului meu atatia membrii .. nici nu stiam ca suntem ata de multi
Intalnire Logan Club Ploiesti 12.09.2009 la ora 18.00 la Sala sporturilor Olimpia din Ploiesti !!
Toata lumea e binevenita si sper din tot sufletul sa fim cat mai multi !! Si poate si membrii mai vechi ai clubului o sa ne onoreze cu prezenta !!
Cine nu vine in ziua aia ii doresc sa faca pana si sa i se caleze motorul !! .. Asta desigur daca nu are motive intemeiate !!
Intalnire Logan Club Ploiesti 12.09.2009 la ora 18.00 la Sala sporturilor Olimpia din Ploiesti !!
Comment
-
Salutarile mele tuturor colegilor de forum.... nu sunt eu chiar din ploiesti da pe undeva pe aproape.... dar sunt aproape zilnic in ploiesti cu serviciu...
Nume: Laurentiu
Oras:Valenii de Munte
Nr auto: PH 08 UZD
Masina: Logan 1,5 dCI albastru egee 2006
ID mess: laurch2003
tel: 0729956414
Descriere completa ce sa mai....
Daca ma zariti prin trafic.... flash me
Salutare.Drive safe....
Comment
-
Intri in panoul de control al utilizatorului , iar apoi dai la modifica poza .. si de acolo cred ca te descuri .. iar ca sa le postezi pe site mai multe dai unde compui jos mesaje si pe urma dai la Go Advanced .. si mai jos undeva exista Gestiunea atasamentelor .. si bagi acolo .. incarci si restul .. te-am bagat in ceata ?
Comment
Comment