Bine ai venit in Clubul nostru PH-26-EDG sper sa ne vedem pe la intalniri
Prenume, Nr. Masinii Si O Poza Cu Loganul
Collapse
X
-
Ca sa iti bagi imagine la avatar .. in partea de sun in stanga a paginii ai 'Panoul de control al utilizatorului " .. intri acolo si iti pui o poza la " Modifica poza " si avatar ai mai jos daca doresti sa iti pui .. iar ca sa pui o poza sau mai multe ca sa le vedem si noi in acest thread .. in momemntul cand vrei sa postezi in partea de jos ai o optiune " Go advanced " intri pe optiunea asta si apoi ai alta optiune " Gestiunea atasamentelor " .. acolo iti incarci pozele .. dar trebuie sa faci si o descrirei ceva :P .. si apoi dai " Trimite reply " ..
Sper ca am fost destul de explicit !!
Te asteptam pe la intalniri .. si ar fi bine sa lasi un numar de telefon ca sa primesti mesaje in legatura cu intalnirile clubului !
Sarbatori fericite !
Comment
-
cateva poze pentru colegu 60 CRY.......dar din pacate nu am putut sa incarc decat o singura poza.Attached FilesLast edited by Dreamer; 12 January 2010, 19:27.
Comment
-
poze cu cry'ul ... cred ca era de la rezolutie ... poza pusa de myr e facuta cu telefonul..astea puse de mine sunt facute cu camera...Last edited by PiciuX; 12 January 2010, 23:14.
Comment
Comment