vine cineva la intalnirea national 24-25 iulie la sibiu
Tu Cu Ce Te Ocupi ?? Poate Avem Nevoie De Ajutorul Tau .. Doar pt Prahoveni
Collapse
X
-
din pacate pana si dudele sunt cam greu de gasi in orasu` asta..so`..vb aia..de ai gasit cva` resurse urbane zile - o si la altii..nu de alta..insa e tare delicios..sa prinzi ceva dude sa le..freci"!))
jale cu ..aceasta minunata aseazare in forma de comuna" cu drum principal..nimic` tata..liniste si pace..!!..ufff... din cate observ..toata lumea..ba arde motorina..gpl..freaca dude..so`..deh! sa inteleg ca se poate si mai bine?! sau ca prin simpla evidentiere a acestor..aspecte", reiese exact starea de fapt a acestei mandre natiuni in prag de nou an?) cu spor si drag de munca..inainte!! tot o fost 23 august!!..macar acu` sa il rememoram cumva!!
si multam` mihai pt urari. ..btw ..ce colege noi ziceai ca ai racolat?
sorry ca n am ajuns..am tot umblat..la mare..la bv..prin tgv ste..pana mea..mi am luat si o amenda prin bv de vre o 300 de ron..!) chiar..avertisment celor amatori: de parcati prin parcu` de la baza drumului ce duce spre poiana..de la aro , fiti siguri ca aveti punguta" plina de monede..sau riscati o amenda..considerabila!!) ..sper sa pot sa ajung la urmatoarea nou asteptata intalnire!
o zi buna.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
-
Originally posted by ALEX_BZN View PostNebune nici pe aici nu scap de tine)))...fostul tau coleg cu sarmalele))
stiu stiu domnul alex de la sarmale ))) , te`am vazut pe youtube dadeai interviu ) ...P:PNe place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
Comment