Da .. am inteles .. dar poate estis u tu bun la ceva .. folositor ..
Tu Cu Ce Te Ocupi ?? Poate Avem Nevoie De Ajutorul Tau .. Doar pt Prahoveni
Collapse
X
-
assistant manager ..pana la 1 iulie..la celebrul romtelecom. bine..downgrade de la account manager..de unde mi am dat glorios demisia acu 1an juma`..si nu regret decat cascavalu`..in rst`..invarteli"..calculatoare/it hard..service laptopuri si vanzare/buyback/upgrade?..proiecte(master,fac.,referate,etc)..tele foane..photo..audio/video..stiti voi!ce se da..easy!si din care iese..! ca doar deh! e criza! adaptabilitate maxima!
dupa perd mai sus mentionata...d-zeu cu mila`.....ce o fi ! taxi driver probabil!)
si @bogdanionut..transmite i lu` oana diana de la calitate ..calde urari de bine si sanatate in 4 labutze! ...fir ar sa i prind eu coditza"!!)si ce i sub ea!
numai bine.SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
revin cu noutati aici:[mai nou sunt semi-somer adica mai muncim,.......mai stam acasa ca nu-i de munca,iar mai muncim....]astfel ca ma adaptez si eu la criza ca si colegul,, neoreal"si in timpul liber fac ce stiu mai bine[electrice la preturi de criza],asa ca montez tablouri cu sigurante automate,lustre,aplice,intreruptoare,comutatoare,v ariatoare,prize,spoturi.Efectuez instalatii electrice noi si modificari,extinderi etc.Iluminat pe baza de senzori.Reparatii si modernizari.In final mentionez ca daca aveti nevoie de astfel de servicii sau ceva de genul[chear si la masina pe electrice] PT.MEMBRII LOGAN CLUB PLOIESTI 25%REDUCERE(mai mult nu se poate pt. ca si asa lucrez sub pretul pietei mult...!),,bafta tuturor in lupta cu criza!"contact la thread-ul cu ,,nr.tau de telefon "Last edited by cristiancorbu; 27 April 2010, 23:08.
Comment
Comment