If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan Club Ploiesti la Intalnirea Regionala Logan Club In Arges !!
scuze dragi colegi, am postat gresit pe Thread0ul vostru, nu stiu daca este si de Bucuresti unul, dar merg sigur si eu la acesta Regionala
Mii de scuze!
Mihaitza, te rog fa ceva cu ce am scris eu
Oricum ... ar trebui sa incepem sa facem lista cu cine vrea sa mearga in arges la regionala .. eu unul o sa ma duc cu cortul ca mi se pare cel mnai frumos .. gratar .. foc de tabara .. eu unul daca nu intervine ceva serios merg sigur .. sa confirme si ceilalti care sunt dispusi sa mearga ..
la regionala o sa mearga Mihaitza MCV-ul si restu)) cred ca o sa te duci singur..mai bine iei trenu ca te scoti..iti dau eu carnetu meu de student sa mergi mai ieftin))
Pai daca nu vrea nimeni sa mearga plm .. nu ma duc singur de nebun .. si dupa cum se intrevede cu criza asta .. multi o sa se gandeasca de 2 ori inainte sa cheltuie nijte bani asa ..
Pai daca nu vrea nimeni sa mearga plm .. nu ma duc singur de nebun .. si dupa cum se intrevede cu criza asta .. multi o sa se gandeasca de 2 ori inainte sa cheltuie nijte bani asa ..
Vi la sala sa dam o samanta si zici ca ai fost la ei acolo))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment