))) vagabond ca de obicei
Concursuri si Provocari Pt Membrii Logan Club Ploiesti !!
Collapse
X
-
si uite asa .. usor usor..trece` vremea`... ppp ca stiti toti vorba ceea`..)...eu zic ca mai bine...am trebui sa mai gasim ceva persoane care sa vina..ca de femei..mai greu`..!! nu de alta..nsa` poate se lasa cu vre-un carambol de toata frumusetea!!...asa cat de o parcare laterala`...!!!)...SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
care este! poate reusesc sa corup si eu ..am pe unii cu niste solenza...alea alea`.." ca sa te citez..vedem`.. o sa am cva mai mult timp de prin august incolo`..ingros si eu randul celor care someaza"! si da`...e lume. probab ca se simte..oarecum? ca e mai cald..afara!! atata timp cat e`...;)SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
Campionat national Logan Club .. cine vrea sa participe.. http://www.loganclub.ro/forum/campio...suri-f129.html
Comment
-
As vrea sa introduc o regula la care nu m-am gandit de prima oara .. ca sa fie mai multi castigatori si sa fie mai multa lume multumita , cine castiga premiul odata la urmatoarea promotie nu poate sa participe .. la concursul asta cu stergatoare mai sunt in cursa sli si bidepa .. pt ca sli a castigat data trecuta as vrea sa dam premiul lui bidepa .. imi cer scuze lui sli .. dar oricum e ceva modic pt membrii fideli si o sa castige si altadata .. pt ca stergatoare bosch o sa mai fac rost .. sper sa nu se supere nimeni ..
Comment
-
Nu as vrea sa ma bag dar moral nu e corect....ca pana la urma au participat amandoi...nu am nimic nici cu bidepa nicci cu tutache dar regula ar trebuii sa fie pusa in aplicare dupa extragerea asta, sa nu produca efect retroactiv.....eu asa gandesc....
Comment
-
si care mai e oferta curenta?! ceva noutati"? sau sufla vantul schimbarii" dupa asa vacanta indelungata..si cele upgrade uri ici colo`..pe unde trebuie"?) vaz` ca e miscare la greu nu alta!!! toata lumea se inghesuie!!))) deja a ti intrat la hibernare?))SIC CUNNECTANDO REM
Comment
-
sa nu uiti de colegele" alea noi`..care este!!) ar fi ffffffff bine venite"!) vedem.. sper sa pot sa aj`. inca n am reusit sa vb cu primaru`..pt ca tot asa e prin tari straine..in caz ca te mai intereseaza oferta cu terenul ala sa imi zici ..sa stiu ..in caz ca se intoarce de l mai intreb sau ba`.. o zi buna si spor la!SIC CUNNECTANDO REM
Comment
Comment