sper sa pot ajunge si eu duminica,oricum La Multi Ani Logan Club Ploiesti!
Intalnire Aniversara in data de 27.11.2011 - Logan Club Ploiesti Face 4 Ani !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut !
Am uitat sa intreb ...unde e intalnirea :-s .... scz pt intrebare (care pt unii li se pare banala , dar totusi sunt nou , ca sa zic asa si inca mai am de invatat ;)) ) , astept un pm daca se poate ... mersi si inca odata : La multi ani LOGAN CLUB !!!
Comment
-
Originally posted by maf1688 View PostAm uitat sa intreb ...unde e intalnirea :-s .... scz pt intrebare (care pt unii li se pare banala , dar totusi sunt nou , ca sa zic asa si inca mai am de invatat ;)) ) , astept un pm daca se poate ... mersi si inca odata : La multi ani LOGAN CLUB !!!Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Iaca` mai trecut 1 an ,si baietii au tot Logan,La zi de aninversare ne strangem cu mic cu mare si uitam de suparare k nu`avem amortizoare(poate aveti da asa e rima),iarna ne bate la usaa dar nu te primim matusa,lasa`ne sa aniversam si apoi te asteptam,uite sa fac 4 ani si cu trupa de ``golani`` ne strangem cu toti la sala sa bem vin fiert dintr`o oala(pardon ,dar tot asa e rima) ...in spirit de sarbatoare va fac si eu o urare ....Va zic multi ani fericiti,de neveste fiti iubiti si masina` o ocrotiti dp care o tunariti(faruru,stopuri ,amortizoare,jante care mai decare,totu e asa frumos mai aveti sa`i puneti NOSS) sa arate unicat...La multi ani inca odata si sa`o facem iarasi lata .........TPN`u fuge nimeni nu`l ajunge
Comment
-
hai k mai e nitel si se apropie vremea intalnirii :> ... poate ma trezesc singur sau 2 - 3 masini acolo ... hai sa fim cat mai mai multi ... la multi ani inca odata L.C.P. ... sa ma anunte si pe mn cnv la id : maf_1688 daca mai vine cnv ) , mersi simulti km fara probleme ;)Last edited by maf1688; 23 November 2011, 14:15.
Comment
Comment