in ideea de a ne bucura de o spalatorie buna si mai ales de calitate am deschis acest thrend ca sa ne putem orienta spre ceva de calitae si care nu face lucru de mantuiala! recomandariiiiiii!!!
Spalatoria Oficiala Logan Club Ploiesti-Str Rudului nr 186-188 La Portile Portocalii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
eu consider ca aici parerile vor fi foarte impartite pentru ca fiecare s'a obisnuit cu o anumita spalatorie,unde a inceput sa se cunoasca cu personalul de acolo,si cam peste tot unde dai bacsis innainte masina ar trebui sa iasa foarte bine.Personal in ultimele 2 luni de zile ,cu exceptia zilei de duminica cand am tras repede un exterior la acr,merg la spalatoria de peste drum de UPG,ext=16 lei iar ext+int=20 de lei cu spaguta de rigoare primesc masina impecabila as spune eu cu multa solutie pt caucicuri ,cu parfum in interior si presurile lucioase.
Comment
-
deci sa inteleg ca nu o spala bine)
ma eu de 2 ani de cand am masina mi-am spalat-o numai la spalatoria aia de la capatul traseului 104,ma costa 30 de lei ext int si fara nici o "spaguta" iese de fiecare data impecabil.au si ei aceeasi promotie,la 5 spalari a 6-a gratis.
ce imi mai place e ca iti lasi masina acolo la ei,te duci iti faci treburile si te intorci dupa si o iei boboc,acum,dupa cum spunea cnv mai sus,fiecare dupa cum s-a obisnuit
Comment
-
-
Atunci e nasol,pt ca atunci cand dau cu spuma activa tot mai ramane mizerie,nisip,etc,si toata mizeria asta se plimba intre pielea de caprioara si vopsea,ceea ce duce la zgarieturi sau la asa zisa "panza de paianjen",in schimb microfibra inmagazineaza mizeria in tesatura.Eu o spal acasa,si arata foarte bine masina dupa 1 an.Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
-
la mine spalatul masinii constituie un hoby[de fiecare data cand merg acasa la tara imi spal masina]astfel, niciodata nu sunt nemultumit de pret,nici de calitatea serviciilor.apropo.... vecinii spun ca de cite ori spal eu masina ploua[si cam asa e......... ajung la ploiesti cu ea la fel de murdara deseori......]
Comment
-
si mie imi place sa spal masina si sa pierd timpu' pe langa ea...dar acum vremea nu prea mai tine cu noi...si nu stiu cine ar mai sta pe frigu asta sa o spele...mai bine dau 10-15 lei si scap...in schimb daca e frumos afara nici tiganu(perversu de pe tg ocna) daca se ofera sa mi-o spele moca nu accept
Comment
Comment