pela podu de lemn treci intri faci stanga pe la rbc pe urma faci stanga in capat pe urma derapta si stanga
Spalatoria Oficiala Logan Club Ploiesti-Str Rudului nr 186-188 La Portile Portocalii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ii intreb si eu pe cei care mai frecventeaza aceasta spalatorie...Din cate imi aduc eu aminte inainte de a da cu spuma, dadea de cateva ori cu jetul pentru a inmuia murdaria....acum la ultimile 4-5 spalari am observat ca nu mai fac acest lucru...cum o bag in boxa,dau direct cu spuma.Nu este normal sa dea mai intai cu jetul pentru a inaltura mizeria si pe urma "spuma"?
Am o culoare foarte pretentioasa...si dupa ce am imperfectiuni,mai mi le accentueaza si astia de la spalatorie...
Comment
-
A face prespalare unei masini este un lucru gresit.Puterea jetului va plimba particulele de mizerie pe caroserie si o va zgaria.Spuma Activa are rolul de a sparge aceste particule si a le departa de caroserie.Nu cred ca la spalatoria noastra s-a facut vreodata prespalare.Cred ca ati prins una din zilele foarte calduroase de vara si v-a fost udata masina cu un "puf de apa" pentru a raci un pic vopseaua si a nu se usca spuma pe ea.
Explicatia cu spuma mi-a fost data de cei de la Fra-Ber la SAB unde acestia au avut stand.Nu este inventie proprie.Se poate verifica:
Pentru alte nelamuriri nu ezitati sa ma contactati.Va multumesc
Comment
-
Colegi, exista in Ploiesti vreo spalatorie sau persoane care sa foloseasca urmatoarele etape: prespalare (spuma activa->jet apa) ,pe urma metoda 2 BM (2 galeti :una cu sampon+apa si cealata doar apa pentru clatire) si uscare cu lavete microfibre (nu mizeria aceea de "piele de caprioara") ??....Stiu ca si pretul este pe masura ,dar mai bine o duc la o luna la spalatorie decat la 2 saptamani si stiu macar ca vopseaua nu va mai fi atat de plina de panza de paianjeni .
La primavara o sa supun masina la un detailing exterior (decontaminata,polish,ceara) si pe urma trebuie sa o intretin, daca o duc iar la spalatoriile de cartier nu fac nici o afacere.
Harold (de langa Kaufland) stiti cumva care sunt etapele prin care trece masina pentru a fi spalata? am vazut mereu cand treceam pe acolo ca sunt prespalate afara si pe urma sunt bagate in interior dar nu stiu ce se intampla..
Multumesc!!!
PS: Acest post nu este antireclama Spalatoriei oficiale dar pur si simplu eu tin la masina si vopseaua ei....
Comment
Comment